بایگانی موضوعی: مشاوره دانشجویی

تمدید زمان شرکت در نخستین جشنواره ملی فرهنگی – هنری و بهداشت روانی

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند زمان شرکت در اولین جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی دانشجویان با شعار سلامت روان برای همه، که توسط مرکز مشاوره دانشگاه تهران و با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان برگزار خواهد شد تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ تمدید شد. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی مراجعه نمایند.

اولین جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی

اولین جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی دانشجویان با شعار سلامت روان برای همه، توسط مرکز مشاوره دانشگاه تهران و با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان در تاریخ ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی مراجعه نمایند.

دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی، جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها

طرح پایش سلامت روان دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور

با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹ (کرونا) و اثرات منفی روان‌شناختی، جسمانی و اجتماعی ناشی از آن در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان، طرح پایش سلامت روان با همکاری معاونت آموزشی و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، به صورت آنلاین و در بستر سامانه جامع گلستان اجرا و سلامت روان دانشجویان نیز در فرآیندی کاملاً محرمانه و با رعایت اصول رازداری اجرا خواهد گردید.

دانشجویان دانشگاه تهران جهت شرکت در این طرح می‌توانند از تاریخ ۱۵ شهریورماه تا ۱۵ آبان‌ماه به سامانه جامع آموزش مراجعه نمایند.

دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی، بهداشت و درمان دانشجویی

توصیه‌هایی جهت آمادگی در آزمون آنلاین

با آغاز روزهای امتحانات و با توجه به شرایط ویژه نیمسال جاری، توصیه‌ها و نکاتی قابل توجهی جهت آمادگی و شرکت در آزمون های آنلاین توسط کارشناسان مرکز مشاوره دانشگاه تهران تهیه گردیده است؛ جهت مطالعه آنها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب
دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی

ویژه‌نامه مرکز مشاوره؛ چگونه در آزمون‌های آنلاین، نتیجه بهتری بگیریم؟

با توجه به نزدیک‌شدن به روزهای امتحانات و شرایط خاص نیمسال جاری، مرکز مشاوره دانشگاه، بروشوری حاوی نکات مؤثر جهت موفقیت در آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی منتشر نموده است که مطالعه‌ی آن به تمامی دانشجویان توصیه می‌شود.

جهت دریافت فایل به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

کارگاه‌های آنلاین بهداشت روان، بهار ۱۳۹۹

از دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در کارگاه‌های آنلاین بهداشت روان مرکز مشاوره دانشگاه تهران دعوت می‌گردد جهت اطلاع از جدول زمانی و نحوه‌ی ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه فرمایند.

قابل ذکر است شرکت در این کارگاه‌های آموزشی رایگان است.

خدمات غیرحضوری دفتر مشاوره و ارتقاء تحصیلی پردیس دانشکده‌های فنی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند با توجه به اهمیت مشاوره دانشجویان و همچنین شرایط کنونی دانشگاه و عدم امکان مشاوره حضوری دانشجویان در نیمسال جاری، دفتر مشاوره پردیس دانشکده‌های فنی، امکان مشاوره غیرحضوری و ارتباط با کارشناسان خود را فراهم نموده است.

جهت مشاهده راه‌های ارتباط با مشاوران دفتر مشاوره و ارتقاء تحصیلی پردیس دانشکده‌های فنی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

کارگاه الزامی آموزشی مهارت‌های زندگی

بدین‌وسیله به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی می‌رساند مباحث کارگاه الزامی آموزشی مهارت‌های زندگی با همکاری مرکز آموزش‌های الکترونیکی به صورت مجازی تدارک دیده شده است. کلیه‌ی دانشجویان کارشناسی ورودی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ و سایر دانشجویان مقطع کارشناسی که تاکنون کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی را نگذرانده‌اند، می‌بایست برای هر کدام از کارگاه‌ها، حداقل در ۲ دوره از دوره‌های اعلام‌شده شرکت نمایند.

جهت مطالعه روش ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

مسابقه بزرگ ادبی، هنری و سلامت روانی ترم کرونایی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری و همراهی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان، یاریگران زندگی، در دانشگاه‌ها و مرکز مشاوره دانشگاه تهران، اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ ادبی، هنری و سلامت روانی ترم کرونایی نموده است.

جهت مشاهده جزئیات، محورها، زمان‌بندی و نحوه‌ی شرکت و جوایز این مسابقه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

«تلاش کنیم از تهدیدها فرصت بسازیم»

به آثار با نگاه مثبت و طنز اجتماعی، امتیاز ویژه‌ای تعلق می‌گیرد.

محورهای مسابقه

• خودمراقبتی و رعایت بهداشت در پیشگیری و مبارزه با کرونا
  • نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در پیشگیری و مبارزه با کرونا
  • بهداشت روانی، امیدواری و اوقات فراغت در روزهای کرونایی
  • عوارض، پیامدها و آموخته‌های فردی، اجتماعی و خانوادگی ترم کرونا

آثار دریافتی توسط هیأتی از داوران رشته‌های هنری و کارشناسان بهداشت روانی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

جوایز مسابقه

رتبهعکاسیمقاله کوتاهشعرکاریکاتور
نفر اول۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر
نفر دوم۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر
نفر سوم۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر

شرکت در مسابقه

دانشجویان می‌توانند آثار خود را در قالب عکس، مقاله کوتاه، شعر و کاریکاتور به همراه نام و نام خانوادگی، نام دانشگاه، شماره دانشجویی و نشانی پست الکترونیک تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۰ از راه‌های زیر ارسال نمایند:

• ارسال پست الکترونیک به نشانی counseling@ut.ac.ir
  • ارسال از طریق پیامرسان تلگرام به نشانی شناسه https://t.me/MR_Hamyaran
  • ارسال از طریق پیامرسان واتساپ به شماره +۹۸۹۱۰۲۱۴۴۴۲۷
دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی، جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها

ثبت نام کارگاه‌های دانشجویی ویژه دانشجویان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره پردیس فنی، اقدام به برگزاری کارگاه‌های دانشجویی با محتوای آموزش مهارت‌های روانشناختی ویژه دانشجویان دانشکده فنی می‌‍نماید؛ زمان برگزاری کارگاه‌ها تا پایان اسفندماه ۱۳۹۸ و محل برگزاری، پردیس ۲ دانشکده‌های فنی (امیرآباد) خواهد بود.

جهت مشاهده عناوین کارگاه‌ها، جزئیات و ثبت نام، به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است به علت محدودبودن ظرفیت کارگاه‌ها، اولویت با افرادی است که سریع‌تر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به دفتر مشاوره پردیس فنی مراجعه و یا با شماره ۰۲۱۸۸۲۲۵۳۷۲ تماس حاصل فرمایید.

عنوان کارگاه
زمان برگزاری
مکان برگزاری
لینک ثبت نام