بایگانی موضوعی: مشاوره دانشجویی

فراخوان ثبت نام در کارگاه‌های آموزشی مرکز مشاوره دانشجویی؛ بهار ۱۳۹۸

امروزه با گسترش علم روانشناسی، برگزاری کارگاه‌های با موضوعات بهداشت روانی، بسیار رایج و مؤثر است. یک کارگاه خوب می‌تواند در زمینه‌های مختلف تحصیلی، شخصی و کاری به افراد کمک نماید.
کارگاه‌هایی با مباحث مختلف و متنوع، می‌تواند شیوه‌ی مناسب و مؤثری در جهت رفع مشکلات و پاسخگوی نیازها باشد. با شرکت در کارگاه‌های روانشناسی می‌توان از بروز مسائل و مشکلات عمیق جلوگیری نمود و درباره‌ی مسائل بسیاری در این حوزه آگاهی یافت.

در این راستا به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره تحصیلی معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی، کارگاه‌هایی ویژه دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌نماید؛ لذا از دانشجویان علاقه‌مند دعوت می‌نماید نسبت به ثبت نام در کارگاه های دانشجویی با عناوین: کارگاه مهارت‌های ارتباطی، کارگاه تحلیل رفتار متقابل TA و کارگاه مهارت‌های پیش از ازدواج اقدام نمایند.

جهت اطلاع از جزئیات کارگاه‌ها، مشاهده پوستر و ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

دسته بندی: مشاوره دانشجویی، دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 139

خدمات مشاوره برخط مرکز مشاوره دانشگاه

مرکز مشاوره دانشگاه تهران با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه و به منظور تسهیل دسترسی دانشجویان به خدمات مشاوره و روانشناختی، از مهرماه سال جاری نسبت به راه‌اندازی ارائه خدمات مشاوره بر خط (Online Counselling) از طریق نرم‌افزار موبایلی دانشگاه تهران اقدام نموده است.

جهت اطلاع از چگونگی بهره‌مندی از این خدمت، بر روی تصویر زیر کلیک نمایید و نرم‌افزار موبایلی دانشگاه تهران (مخصوص گوشی‌های هوشمند) را دریافت نموده و یا جهت دریافت بروشور به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

اینفوگرافیک مشاوره برخط مرکز مشاوره دانشگاه تهران
دسته بندی: مشاوره دانشجویی بازدید: 51

سلسه کارگاه‌های آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی

به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی پردیس دانشکده‌های فنی می‌رساند معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه، اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوعات ذیل می‌نماید، لذا خواهشمند است جهت ثبت نام، شماره کارگاه یا کارگاه‌های موردنظر خود را از طریق اتوماسیون اداری و حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه، ۲۳ آبان‌ماه اعلام فرمائید.

جهت مشاهده جدول کارگاه‌ها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته بندی: مشاوره دانشجویی بازدید: 179

پیش‌ثبت‌نام کارگاه‌های تابستانی مرکز مشاوره آغاز شد

کارگاه‌های تابستانی با محتوای آموزش مهارت‌های روانشناختی ویژه دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی برگزار می‌گردد، لذا از دانشجویان علاقه‌مند دعوت می‌شود جهت پیش‌ثبت‌نام در کارگاه‌های ذکرشده در فایل پیوست، کد کارگاه و شماره دانشجویی خود را حداکثر تا ۱۵ تیرماه به شماره ۳۰۰۰۶۷۰۳۵۳۴۵۳۴ پیامک نمایند.

قابل ذکر است کارگاه‌ها در طول تابستان و در محل پردیس ۲ دانشکده‌های فنی (کارگر شمالی) برگزار خواهد شد؛ همچنین به علت محدودبودن ظرفیت کارگاه‌ها، اولویت با افرادی است که زودتر نسبت به پیش‌ثبت‌نام اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد کارگاه‌ها مشاوره به دفتر مشاوره پردیس فنی مراجعه نمائید.

دسته بندی: مشاوره دانشجویی بازدید: 54

معرفی وب‌سایت: پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع‌رسانی پیشگیری نوین

پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع‌رسانی پیشگیری نوین با هدف ارتقاء سطح دانش عمومی در زمینه پیشگیری از اعتیاد و با همکاری «ستاد مبارزه با مواد مخدر» و «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» راه اندازی گردیده است. این پایگاه در تلاش است که با اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مخاطبین کانون‌های هدف مختلف، از جمله: دانشگاه‌ها، مدارس، محیط‌های کار، محله‌ها، رسانه‌ها و خانواده‌ها و با استفاده از بستر فضای مجازی، سوء مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها را کاهش دهد.

خواهشمند است جهت اطلاعات بیشتر به «پایگاه علمی، آموزشی و اطلاع‌رسانی پیشگیری نوین» مراجعه فرمایید.

دسته بندی: مشاوره دانشجویی بازدید: 32

برگزاری گارگاه «تکنیک های مطمئن برای ورود به بازارکار»

زمان: دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳، ساعت ۱۰ الی۱۲

محل برگزاری:خیابان کارگرشمالی بعد از تقاطع جلال آل احمد دانشکده فنی ساختمان مرکزی آمفی تئاتر ساختمان مرکزی(معدن)