بایگانی موضوعی: سایر اطلاعیه‌ها

اطلاعیه مهم در خصوص فعالیت شرکتهای هرمی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند طبق هشدار معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا، علیرغم اطلاع‌رسانی‌های عمومی انجام‌شده در خصوص فعالیت شرکت‌های هرمی، متأسفانه برخی از دانشجویان در سطح کشور به دام دسیسه‌های شرکت‌های هرمی افتاده و به عضویت این شرکت‌ها درمی‌آیند. لذا با توجه به ماهیت مجرمانه‌بودن عضویت و فعالیت در شرکت‌های هرمی که عواقب ناخوشایندی اعم از ضرر و زیان‌های مالی و سوابق کیفری برای دانشجویان به دنبال خواهد داشت، لذا از دانشجویان عزیز خواهشمند است اکیداً از عضویت و هرگونه فعالیت در قالب شرکت‌های هرمی علی‌الخصوص در محیط دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی پرهیز نموده و در صورت آگاهی از فعالیت‌های این قبیل شرکت‌ها، مراتب را به مقامات ذیربط در دانشگاه و خوابگاه اطلاع دهند.

فعالسازی پست الکترونیکی دانشگاه

به اطلاع دانشجویان گرامی – علی‌الخصوص دانشجویان ورودی جدید – می‌رساند جهت دریافت اطلاعیه‌های مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی (از جمله زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی، دانشجوی نمونه، اخبار و رویدادهای معاونت و …) خواهشمند است نسبت به فعالسازی پست الکترونیکی دانشگاه از طریق پیوندهای موجود در ادامه مطلب اقدام فرمایید.

حساب بانک تجارت دانشجویان ورودی جدید

به اطلاع دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ می‌رساند طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، اطلاعات شماره‌حساب‌های افتتاح‌شده بانک تجارت – شعبه اردیبهشت جهت دانشجویان مقطع کارشناسی، به سامانه گلستان منتقل گردیده است؛ خواهشمند است جهت مشاهده جزئیات افتتاح حساب و همچنین در خصوص حساب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: وام و تسهیلات دانشجویی، سایر اطلاعیه‌ها

اطلاعیه مهم در خصوص فعالسازی پست الکترونیکی دانشگاه

قابل توجه دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی؛ بدین وسیله به اطلاع می‌رساند زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی و همچنین سایر اطلاعیه‌های مرتبط با حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی از طریق وبسایت این معاونت به نشانی engstudent.ut.ac.ir و همچنین اطلاعیه‌های مهم (مانند زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی و …) از طریق ارسال به ایمیل‌های UT دانشجویان، اطلاع‌رسانی خواهد شد؛ لذا خواهشمند است در اولین فرصت مقتضی نسبت به ثبت و دریافت پست الکترونیکی خود تحت دامنه دانشگاه (ایمیل UT) اقدام و صندوق پست الکترونیکی خود را جهت دریافت اخبار و اطلاعیه‌های این معاونت، پردیس دانشکده‌های فنی و دانشگاه تهران، به صورت روزانه و مرتب بررسی فرمایید.

جهت مشاهده راهنما و اطلاعات بیشتر در خصوص سامانه‌ی پست الکترونیک و سایر سامانه‌های دانشگاه، به راهنمای خدمات فناوری اطلاعات مراجعه فرمایید.

پذیرش دانشجوی بین‌المللی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در پردیس کیش

معاونت آموزشی دانشگاه، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد پردیس کیش دانشگاه تهران جهت سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، در مقاطع تحصیلات تکمیلی – ۱۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکتری – از طریق شیوه‌نامه دانشجو می‌پذیرد.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه پردیس کیش دانشگاه تهران مراجعه نمایند.

اطلاعیه مهم

با توجه به تبلیغات انجام شده در خصوص همایش بزرگ فرصت‌ها و چالش‌های تحصیل در خارج کشور (How & why to apply?) که به ادعای تبلیغ‌کنندگان (گروه مثبت ۶ یا Studying-abroad یا Evand یا انجمن مکانیک) در تاریخ پنج‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ در سالن شهید چمران یا شهید رجب‌بیگی پردیس دانشکده‌های فنی قرار به برگزاری است، به اطلاع دانشجویان و عموم می‌رساند این همایش مرتبط با کانون‌ها و انجمن‌های علمی پردیس دانشکده‌های فنی نبوده و مجوزی جهت برگزاری این همایش صادر نگردیده است و درج لوگوی دانشگاه تهران در تبلیغات غیر‌قانونی است و چنین همایشی در دانشگاه تهران برگزار نخواهد شد؛ لذا از ثبت نام در این دوره در هر وب‌سایت یا کانال تلگرامی خودداری نمایید.

ثبت شماره حساب دانشجویان ورودی ۱۳۹۵ در سامانه گلستان

به اطلاع دانشجویان محترم ورودی ۱۳۹۵ می رساند، با ثبت شماره حساب در سامانه گلستان امکان ارسال درخواست وام در نیمسال اول ۹۶-۱۳۹۵ از طریق سامانه مذکور میسر می باشد.چنانچه فاقد شماره حساب یا شماره حساب غیر از شماره حساب تجارت کارت جوان بانک تجارت شعبه اردیبهشت می باشد، جهت افتتاح حساب با همراه داشتن کارت دانشجویی، کارت ملی و شناسنامه  به باجه بانک تجارت شعبه دانشکده ادبیات واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران جنب ساختمان دانشکده ادبیات مراجعه نمایید.

دسته‌بندی: سایر اطلاعیه‌ها

پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد (برگزیدگان علمی)

دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران در رشته های پیوست، بدون آزمون و از شیوه برگزیدگان علمی در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۵-۹۴ دانشجو می پذیرد. مهلت ارسال مدارک متقاضیان ثبت نام تا ۳۱/۳/۱۳۹۴ می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

بورس دانشجویان برای دانشگاه سنگاپور

به اطلاع دانشجویان محترم میرساند هیات دانشگاه سنگاپور با  هماهنگی معاونت محترم دانشجویی وزارت علوم و دانشگاه تهران جهت معرفی برنامه سینگا (بورس دانشجویان برای دانشگاه سنگاپور) در تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۰ ساعت ۱۴ در سالن دهشور پردیس علوم حضور خواهند یافت. از علاقه مندان دعوت می شود در این مراسم شرکت نمایند.

در خصوص تحصیل در فرانسه

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر ادامه تحصیل کامپوس فرانس در تهران، جلسه‌ای دانشجویی جهت دانشجویان سال آخر کارشناسی و دانشجویان کارشناسی ارشد به منظور آشنایی با تحصیل در فرانسه و با عناوین:

• آشنایی با سیستم آموزش عالی فرانسه (LMD)
  • زمان، نحوه و مدارک لازم جهت درخواست پذیرش
  • اقامت تحصیلی در فرانسه
  • بورس‌های Eiffel, Erasmus Mundus

برگزار می‌نماید.

جلسه فوق رأس ساعت ۱۰ صبح مورخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۵ در محل سالن شهید چمران پردیس دانشکده‌های فنی برگزار می‌گردد.