بایگانی موضوعی: سایر اطلاعیه‌ها

اطلاعیه مهم در خصوص نحوه‌ی ارائه خدمات اداری (آموزشی – دانشجویی) در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران

با توجه به شیوع مجدد و اوج‌گیری بیماری کرونا، جهت حفظ سلامت همگانی، از کلیه‌ی متقاضیان انجام امور در معاونت‌های آموزشی و دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی تقاضا می‌شود تا اطلاع ثانوی جهت ارتباط با واحدهای ذیربط، تنها از راه‌های اعلام‌شده در این اطلاعیه اقدام و پیگیری نموده و از مراجعه حضوری اکیداً خودداری نمایند.

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: سایر اطلاعیه‌ها

اطلاعیه در خصوص کارآموزی دانشجویان مقطع کارشناسی در تابستان ۱۳۹۹ (زمان ثبت نام تمدید شد)

به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۰۴/۱۴: پیرو اطلاعیه شماره ۴، فرصت ثبت نام تا ۱۳۹۹/۰۴/۱۵ تمدید گردید.
به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۰۴/۰۱: پیرو اطلاعیه شماره ۳، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند مهلت ثبت نام دانشجویان در سامانه‌های کارآموزی ut.talentcoach.ir و ut.caroje.ir تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۴‬ تمدید شد.

دانشجویان مقطع کارشناسی واجد شرایط که قصد گذراندن دوره کارآموزی در تابستان ۱۳۹۹ دارند تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ به سامانه‌های کارآموزی به نشانی ut.talentcoach.ir و caroje.ir مراجعه و ثبت‌نام نمایند.

شایان ذکر است نهایی کردن فرصت کارآموزی انتخابی در یکی از سامانه‌های مذکور انجام می‌شود. همچنین با توجه به شیوع کرونا و محدودیت‌های موجود جهت اخذ فرصت‌های کارآموزی از صنایع و سازمان‌ها، امکان گذران فرصت کارآموزی در آزمایشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات تحقیقاتی پردیس فنی به شرط موافقت دانشکده‌های مربوطه برای دانشجویانی که در سال ۱۳۹۹ فارغ‌التحصیل می‌شوند نیز فراهم شده است، لذا این دسته از دانشجویان برای هماهنگی فرصت کارآموزی، از سرپرستان محترم کارآموزی دانشکده‌هایشان پیگیری نمایند.

اطلاعیه مهم در خصوص کارآموزی دانشجویان مقطع کارشناسی در تابستان ۱۳۹۹

به اطلاع دانشجویان گرامی در مقطع کارشناسی می‌رساند آن دسته از دانشجویان واجد شرایط آموزشی که قصد گذراندن دوره کارآموزی در تابستان ۱۳۹۹ دارند می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ لغایت ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ به سامانه کارآموزی مراجعه و ثبت‌نام نمایند.

همچنین با عنایت به نامه ارسالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توصیه می‌شود فقط دانشجویانی که می‌توانند سال ۱۳۹۹ فارغ‌التحصیل شوند اقدام به ثبت‌نام در دوره کارآموزی نمایند؛ امید است با رفع مشکلات، سایر دانشجویان در شرایط بهتری دوره کارآموزی را بگذرانند. شایان ذکر است زمان انتخاب فرصت‌های کارآموزی متعاقباً اعلام خواهد شد.

اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه تهران

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند معاونت آموزشی دانشگاه تهران ضمن تأکید بر ادامه‌ی فعالیت آموزشی به شیوه الکترونیکی، جهت هرچه بهتر برگزارشدن نیمسال تحصیلی سال جاری، اطلاعیه‌ای صادر کرد.
جهت مشاهده‌ی متن کامل اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

اطلاعیه مهم در خصوص فعالیت شرکتهای هرمی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند طبق هشدار معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا، علیرغم اطلاع‌رسانی‌های عمومی انجام‌شده در خصوص فعالیت شرکت‌های هرمی، متأسفانه برخی از دانشجویان در سطح کشور به دام دسیسه‌های شرکت‌های هرمی افتاده و به عضویت این شرکت‌ها درمی‌آیند. لذا با توجه به ماهیت مجرمانه‌بودن عضویت و فعالیت در شرکت‌های هرمی که عواقب ناخوشایندی اعم از ضرر و زیان‌های مالی و سوابق کیفری برای دانشجویان به دنبال خواهد داشت، لذا از دانشجویان عزیز خواهشمند است اکیداً از عضویت و هرگونه فعالیت در قالب شرکت‌های هرمی علی‌الخصوص در محیط دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی پرهیز نموده و در صورت آگاهی از فعالیت‌های این قبیل شرکت‌ها، مراتب را به مقامات ذیربط در دانشگاه و خوابگاه اطلاع دهند.

فعالسازی پست الکترونیکی دانشگاه

به اطلاع دانشجویان گرامی – علی‌الخصوص دانشجویان ورودی جدید – می‌رساند جهت دریافت اطلاعیه‌های مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی (از جمله زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی، دانشجوی نمونه، اخبار و رویدادهای معاونت و …) خواهشمند است نسبت به فعالسازی پست الکترونیکی دانشگاه از طریق پیوندهای موجود در ادامه مطلب اقدام فرمایید.

حساب بانک تجارت دانشجویان ورودی جدید

به اطلاع دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ می‌رساند طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، اطلاعات شماره‌حساب‌های افتتاح‌شده بانک تجارت – شعبه اردیبهشت جهت دانشجویان مقطع کارشناسی، به سامانه گلستان منتقل گردیده است؛ خواهشمند است جهت مشاهده جزئیات افتتاح حساب و همچنین در خصوص حساب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: وام و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان، سایر اطلاعیه‌ها

اطلاعیه مهم در خصوص فعالسازی پست الکترونیکی دانشگاه

قابل توجه دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی؛ بدین وسیله به اطلاع می‌رساند زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی و همچنین سایر اطلاعیه‌های مرتبط با حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی از طریق وبسایت این معاونت به نشانی engstudent.ut.ac.ir و همچنین اطلاعیه‌های مهم (مانند زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی و …) از طریق ارسال به ایمیل‌های UT دانشجویان، اطلاع‌رسانی خواهد شد؛ لذا خواهشمند است در اولین فرصت مقتضی نسبت به ثبت و دریافت پست الکترونیکی خود تحت دامنه دانشگاه (ایمیل UT) اقدام و صندوق پست الکترونیکی خود را جهت دریافت اخبار و اطلاعیه‌های این معاونت، پردیس دانشکده‌های فنی و دانشگاه تهران، به صورت روزانه و مرتب بررسی فرمایید.

جهت مشاهده راهنما و اطلاعات بیشتر در خصوص سامانه‌ی پست الکترونیک و سایر سامانه‌های دانشگاه، به راهنمای خدمات فناوری اطلاعات مراجعه فرمایید.

پذیرش دانشجوی بین‌المللی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در پردیس کیش

معاونت آموزشی دانشگاه، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد پردیس کیش دانشگاه تهران جهت سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، در مقاطع تحصیلات تکمیلی – ۱۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکتری – از طریق شیوه‌نامه دانشجو می‌پذیرد.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه پردیس کیش دانشگاه تهران مراجعه نمایند.

اطلاعیه مهم

با توجه به تبلیغات انجام شده در خصوص همایش بزرگ فرصت‌ها و چالش‌های تحصیل در خارج کشور (How & why to apply?) که به ادعای تبلیغ‌کنندگان (گروه مثبت ۶ یا Studying-abroad یا Evand یا انجمن مکانیک) در تاریخ پنج‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ در سالن شهید چمران یا شهید رجب‌بیگی پردیس دانشکده‌های فنی قرار به برگزاری است، به اطلاع دانشجویان و عموم می‌رساند این همایش مرتبط با کانون‌ها و انجمن‌های علمی پردیس دانشکده‌های فنی نبوده و مجوزی جهت برگزاری این همایش صادر نگردیده است و درج لوگوی دانشگاه تهران در تبلیغات غیر‌قانونی است و چنین همایشی در دانشگاه تهران برگزار نخواهد شد؛ لذا از ثبت نام در این دوره در هر وب‌سایت یا کانال تلگرامی خودداری نمایید.