بایگانی موضوعی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها

اولین جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی

اولین جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی دانشجویان با شعار سلامت روان برای همه، توسط مرکز مشاوره دانشگاه تهران و با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و کانون دانشجویی همیاران سلامت روان در تاریخ ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره ملی فرهنگی، هنری و بهداشت روانی مراجعه نمایند.

دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی، جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت (مرحله درون دانشگاهی)

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، با هدف جمع‌آوری و ارزیابی دستاوردها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی و از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مرحله‌ی درون دانشگاهی برگزار خواهد شد. انجمن‌های علمی دانشجویی و دانشجویان دانشگاه تهران می‌توانند با توجه به دستورالعمل اجرایی این جشنواره، حداکثر تا ۱۵ آذرماه به سامانه culfest.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها، انجمن‌ها، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی

فراخوان مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا

اداره کل فرهنگی و اجتماعی با هدف استفاده از ایده‌های خلاقانه و بدیع دانشجویان دانشگاه تهران در ارتباط با چگونگی مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا، مسابقه ایده‌های برتر دانشجویی در مواجهه با چالش‌های دوران پساکرونا را برگزار می‌نماید.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها

مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» (مرحله سوم)

پیرو اطلاعیه‌ی پیشین مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت»، به اطلاع می‌رساند سومین دوره از مجموعه این مسابقات در روز جمعه ۲۸ شهریورماه ۱۳۹۹ و با محوریت کتاب بینوایان به‌صورت برخط و از طریق سامانه bookrc.ir برگزار خواهد شد. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، ثبت‌نام و دریافت فایل کتاب به نشانی bookrc.ir مراجعه نمایند.

فراخوان شرکت در مسابقه تلویزیونی ۷۷ ساعت

مسابقه تلویزیونی 77 ساعت

«۷۷ ساعت» عنوان یک مسابقه‌ی تلویزیونی با محوریت ترویج و توسعه‌ی مهارت‌های بین‌المللی فنی و حرفه‌ای به تهیه‌کنندگی «سعید ابوطالب» است که از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد. این رقابت تصویری نیازمند حضور شرکت‌کنندگانی با مهارت‌های گروه صنعت، مکانیک، الکترونیک، تأسیسات و … است. از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت شرکت در مسابقه، در قالب گروه‌های سه نفره دوستانه/خانوادگی – و با توجه به محدودیت زمانی در اولین فرصت – در وبسایت ۷۷hours.ir ثبت نام نمایند.

فراخوان اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تحقق دانشگاه اجتماعی، «اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» را در سه بخش علمی، ادبی و هنری و با اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» برگزار می‌نماید. از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت مشاهده نحوه‌ی شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایند.

چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به‌عنوان امری تکلیفی و در حوزه کتاب‌های درسی، بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی، بعد از سه دوره برگزاری موفق این جشنواره، «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» را برگزار می‌نماید. جهت مشاهده جزئیات، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

فراخوان همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نظر دارد با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در آذرماه سال جاری و با محورهای «مبانی، مؤلفه‌ها و ویژگی‌های دانشگاه اخلاق‌مدار»، «اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری دانشگاه»، «مسئولیت اخلاقی دانشگاه نسبت به جامعه» و «راهکارهای عملی رشد اخلاقی دانشگاه» برگزار نماید. پژوهشگران علاقه‌مند برای شرکت در این همایش می‌توانند حداکثر تا ۳۰ مهرماه ۱۳۹۹ با مراجعه به سامانه سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار نسبت به ثبت‌نام و ارسال مقاله اقدام نمایند.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها

برگزاری مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (اطلاعیه ۲)

مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) در دانشگاه تهران، در ۶ بخش و ۳۴ رشته برگزار می‌شود. کلیه دانشجویان می‌توانند بنا بر علاقه‌مندی خود در بخش‌های موجود در این دوره از مسابقات شرکت کنند.

جهت اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

خاطرات سنگر؛ فراخوان اولین جشنواره خاطره‌نویسی دفاع مقدس در سطح دانشگاه تهران

اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص گردآوری خاطرات دوران دفاع مقدس و با هدف ثبت تاریخ دفاع مقدس دانشگاه تهران، فراخوان اولین جشنواره خاطره نویسی دفاع مقدس در سطح دانشگاه تهران با عنوان «خاطرات سنگر» را  منتشر نموده است.

از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت کسب اطلاعات بیشتر به اداره کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران مراجعه فرمایند. همچنین قابل ذکر است آخرین فرصت شرکت در این جشنواره، ۳۰ تیرماه سال جاری می‌باشد.

دسته‌بندی: امور شاهد و ایثارگر، جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها