بایگانی موضوعی: دانشجوی نمونه

فراخوان ثبت نام در بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه، سال ۱۳۹۸

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند ثبت نام بیست و هشتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه آغاز گردیده است، لذا از کلیه‌ی دانشجویان واجد شرایط، دعوت می‌نماید ضمن مطالعه‌ی دقیق آیین‌نامه دانشجوی نمونه (پیوست ادامه مطلب) جهت ثبت نام الکترونیکی و ارسال مستندات خواسته شده در سامانه‌ (مدارک وضعیت تحصیلی، فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، ثبت اختراع، تقاضانامه دانشجو و …) از تاریخ ۲۰ مهرماه تا ۴ آبان‌ماه ۱۳۹۸ از طریق سامانه ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه اقدام نمایند.

خواهشمند است جهت دریافت آیین نامه جشنواره نمونه سال ۱۳۹۸ و مشاهده جدول زمان‌بندی فرآیند انتخاب دانشجوی نمونه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: دانشجوی نمونه

اعلام نتایج جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۷ (مرحله دانشگاهی)

طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، نتایج بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۷ که در مهر و آبان‌ماه سال جاری برگزار شد، در مرحله دانشگاهی و همچنین معرفی جهت رقابت در سطح کشوری اعلام شد.

اسامی دانشجویان برگزیده پردیس دانشکده‌های فنی به شرح زیر می‌باشد:

ردیفنام و نام خانوادگیرتبه در جشنواره نمونه دانشگاهی
(گروه فنی و مهندسی)
رشته تحصیلیمقطع تحصیلی
۱محمد فرشته‌پوراولمهندسی عمران - مهندسی آبدکتری تخصصی PhD
۲مریم عاشق معلیدوممحیط زیست - برنامه‌ریزیدکتری تخصصی PhD

لازم به ذکر است بر اساس سهمیه دانشگاه تهران و در گروه فنی و مهندسی، آقای محمد فرشته‌پور جهت داوری در سطح کشوری معرفی گردیدند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی، این موفقیت ارزشمند را که مرهون پشتکار و تلاش شایسته در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی بوده است به ایشان، خانواده محترمشان، اساتید ارجمند و کلیه‌ی دانشجویان عزیز پردیس دانشکده‌های فنی تبریک عرض می‌نماید.

همچنین در نظر است مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانشجوی نمونه در سطح دانشگاه با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه تهران، در تاریخ یکم اسفندماه سال جاری در محل باشگاه دانشجویان – واقع در: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان ۱۶ آذر – برگزار شود.

فراخوان ثبت نام در بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۷

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند زمان ثبت نام بیست و هفتمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه آغاز گردیده است، لذا از کلیه‌ی دانشجویان واجد شرایط، دعوت می‌نماید ضمن مطالعه‌ی دقیق آیین‌نامه و اصلاحیه آن، جهت ثبت نام الکترونیکی از تاریخ ۱۰ مهرماه الی ۲۴ مهرماه ۱۳۹۷ از طریق سامانه ثبت نام در جشنواره دانشجوی نمونه اقدام نمایند.

همچنین جهت دریافت پوستر جشنواره، آیین‌نامه و اصلاحیه آن و همچنین شیوه‌نامه انتخاب دانشجوی نمونه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

کسب عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۱۳۹۶ توسط دانش‌آموخته دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند در بیست و ششمین جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه کشوری در گروه «فنی و مهندسی»، جناب آقای میلاد قارونی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی پردیس دانشکده‌های فنی در رشته مهندسی برق برگزیده گردید، لذا معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی، این موفقیت ارزشمند را که به جهت کسب علم از اساتید گرانقدر دانشکده فنی و تلاش شایسته و پشتکار در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی به دست آمده است به ایشان، خانواده محترمشان، اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز پردیس دانشکده‌های فنی تبریک عرض می‌نماید.

آقای میلاد قارونی - دانشجوی نمونه کشوری سال 1396

قابل ذکر است مراسم اختتامیه جشنواره و تقدیر از دانشجویان نمونه، روز سه‌شنبه مورخ ۱۵/‏۱۲/‏۱۳۹۶ از ساعت ۱۵ با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

تجلیل از دانشجویان نمونه و شایسته تقدیر سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه و شایسته تقدیر سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران در تاریخ چهارشنبه  مورخ ۹۶/۱۱/۴ از ساعت ۱۷تا 19 در باشگاه دانشجویان دانشگاه برگزار می گردد.

اسامی دانشجویان نمونه و شایسته تقدیر دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۶ از پردیس دانشکده های فنی به شرح زیر است:

ردیفنام و نام خانوادگیمقطع تحصیلیرشته تحصیلی
۱میلاد قارونیدکتری تخصصی PhDمهندسی برق
۲محمدمهدی سمندریدکتری تخصصی PhDمهندسی مکانیک
۳میلاد عقیلیکارشناسی ارشد ناپیوستهمهندسی عمران

فراخوان شرکت در بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۶

قابل توجه دانشجویان واجد شرایط:

بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۶ آغاز گردیده است .زمان ثبت نام و ارسال مدارک از ۱۵ تا ۳۰ مهر ماه 96 در سامانه www.nemooneh.saorg.ir صورت می گیرد. در ضمن آیین نامه انتخاب دانشجوی نمونه و اصلاحیه آن به همراه فایل پوستر مربوطه از طریق سامانه فوق قابل دسترسی می باشد.

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه سال ۹۵ دانشگاه تهران

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه سال ۹۵ دانشگاه تهران در روز دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ساعت ۱۵-۱۷ در دانشگاه تهران پردیس مرکزی، پردیس علوم، سالن شهید دهشور برگزار می گردد.

انتخاب دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۵

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی شرکت در انتخاب دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۵، فرم اولیه ثبت نام به پیوست ارائه می گردد.

زمان تحویل مدارک دانشجو به امور دانشجویی پردیس تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۸/۲۱  می باشد.

جهت دریافت آیین نامه فوق به سامانه mad.saorg.ir مراجعه نمائید.

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه سال ۹۴ دانشگاه تهران

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه سال ۹۴ دانشگاه تهران در روز دوشنبه ۲۰/۲/۹۵ ساعت ۱۷-۱۹ در سالن شهید دهشور پردیس علوم برگزار می گردد.

ثبت نام در سامانه انتخاب دانشجوی نمونه + آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه ۱۳۹۴

با توجه به ابلاغ آیین نامه جدید انتخاب دانشجوی نمونه سال ۹۴ که انجام فرایند انتخاب به صورت الکترونیک الزامی می باشد ، لازم است دانشجوی متقاضی نسبت وارد نمودن اطلاعات و سوابق اموزشی و پژوهشی خود از طریق سامانه جشنواره دانشجوی نمونه اقدام نمایند، این سامانه از طریق سامانه خدمات آموزشی اداره کل امور دانشجویان داخل (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و یا وبسایت صندوق رفاه دانشجویان قابل دسترسی می باشد. لازم به ذکر است بند های ۲-۲ و یا ۲-۵ ایین نامه جدید که در ان قید های جدید و الزام آوربرای شرکت در جشنواره لحاظ شده است استثنائا بدلیل جدید بودن آیین نامه و فرصت محدود جهت اطلاع رسانی لحاظ نمی شود و دانشجویان می توانند بدون در نظر گرفتن آن محدودیت در این رقابت شرکت نمایند.

۳۰ بهمن ۱۳۹۴ آخرین مهلت ثبت می باشد.