بایگانی موضوعی: خوابگاه دانشجویی

فرم پیش‌ثبت‌نام خوابگاه تابستانی در مقطع کارشناسی

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی اسکان تابستانی در خوابگاه می‌رساند فرم پیش‌ثبت‌نام خوابگاه تابستان سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ قابل دریافت می‌باشد. خواهشمند است پس از دریافت و تکمیل آن، نسبت به ثبت درخواست و بارگزاری فرم و مدارک مربوطه از طریق سامانه جامع گلستان اقدام نمایید.

قابل ذکر است اطلاعیه تکمیلی از طریق وب‌سایت اداره کل خوابگاه‌های دانشگاه تهران اعلام خواهد شد.

دسته بندی: خوابگاه دانشجویی بازدید: 47

اطلاعیه اسکان خوابگاه تابستانی سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند اداره کل خوابگاه‌های دانشگاه تهران، شرایط و ضوابط اسکان خوابگاه در تابستان سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ را اعلام نموده است؛ جهت مطالعه شرایط و جزئیات به اطلاعیه‌های زیر مراجعه نمایید:

دسته بندی: خوابگاه دانشجویی بازدید: 194

اطلاعیه درخواست صدور معرفی‌نامه خوابگاه تابستان سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

قابل توجه دانشجویان واجد شرایط جهت اسکان در خوابگاههای تابستانی سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵  در پردیس دانشکده های فنی، جهت دریافت معرفی نامه معاونت دانشجویی و فرهنگی به آدرس زیر مراجعه نمایید.

فرم درخواست صدور معرفی‌نامه خوابگاه تابستان سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

دسته بندی: خوابگاه دانشجویی بازدید: 652

دستورالعمل اسکان تابستانی سال تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱

جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و اسکان تابستانی سال تحصیلی ۹۲-۹۱ به اطلاعیه پیوست مراجعه نمایید.

دسته بندی: خوابگاه دانشجویی بازدید: 808

فعالیت خوابگاهها در تابستان ۱۳۹۲

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند طبق اعلام روابط عمومی اداره کل امور خوابگاههای دانشگاه تهران، فعالیت تابستان خوابگاه از تاریخ ۱۳۹۲/۰۴/۲۲ خواهد بود و تعطیلات پایان ترم خوابگاه پس از پایان امتحانات (۱۳۹۲/۰۳/۲۲) آغاز خواهد شد و تا این تاریخ ادامه می یابد. همچنین آن دسته از دانشجویان گرامی که به منظور پیشبرد فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود در ایام تعطیلات پایان ترم نیاز به اسکان دارند، می‌توانند برای اسکان در خوابگاههای خودگردان سطح شهر، به‌ مدیریت خوابگاه مراجعه نمایند.

همچنین لازم به ذکر است جهت اسکان تابستانه، لازم است دانشجویان به روال سالهای گذشته، در دهه‌ی اول تیرماه به پایگاه اطلاع‌رسانی کوی دانشگاه مراجعه و ثبت‌نام نمایند تا امکان اسکان آنها از ۲۲/۴/۹۲ فراهم گردد.

منبع: وبسایت اداره کل امور خوابگاههای دانشگاه تهران

دسته بندی: خوابگاه دانشجویی بازدید: 784