بایگانی موضوعی: امور ورزش و تربیت بدنی

برگزاری مسابقه مجازی و از راه دور دارت

اداره کل تربیت بدنی دانشگاه در ادامه برنامه‌های ورزشی متناسب با شرایط کرونایی کشور، مسابقه مجازی و از راه دور دارت، ویژه اعضا هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران را در روز پنج‌شنبه، اول خردادماه برگزار می‌نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

تشکیل کلاس‌های دروس عمومی تربیت بدنی در سامانه یادگیری الکترونیکی

به اطلاع دانشجویان گرامی در مقطع کارشناسی می‌رساند بنا به نامه معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی (مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۱۴) تشکیل ادامه کلاس‌های دروس عمومی تربیت بدنی از روز شنبه، ۱۳۹۹/۰۲/۲۰‬ و با استفاده از سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی انجام خواهد شد.

مسابقه شطرنج آنلاین جام رمضان

اداره کل تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد یک دوره مسابقه شطرنج آنلاین با عنوان جام رمضان و با مشارکت اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران برگزار نماید. این رویداد ورزشی با هدف ترویج ورزش همگانی و ایجاد امکان رقابت ورزشی برای اهالی دانشگاه در شرایط فعلی، برنامه‌ریزی شده و به نفرات برتر، احکام قهرمانی و جایزه، تعلق خواهد گرفت. قابل ذکر است مسابقات بر بستر وبسایت معتبر lichess.org انجام خواهد شد.

جهت مشاهده آیین‌نامه، نحوه ثبت نام و شرکت در مسابقه و سایر جزئیات به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

مسابقات دومینو دانشگاه های منطقه ۱ تهران

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران اقدام به برگزاری مسابقات دومینو با هدف ارتقاء بهداشت روان و فرهنگ سلامتی با شعار ارتقاء سواد سلامت روان می‌نماید. این مسابقات، ویژه دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۱ بوده که در روزهای ۱۴ و ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۸ برگزار می‌گردد. قابل ذکر است به برندگان، جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

جهت اطلاعات بیشتر و مشاهده پوستر مسابقات، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: امور ورزش و تربیت بدنی، مشاوره دانشجویی

دوره نهم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری دفتر تربیت بدنی پردیس، نهمین دوره مسابقات ورزش همگانی را در روز سه‌شنبه، ۲۸ خردادماه ۱۳۹۸ در ۳ رشته ورزشی شامل: پرتاب دارت، شوت پنالتی و فوتبال‌دستی در محل پردیس ۲ دانشکده‌های فنی و به میزبانی دانشکده مهندسی صنایع از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار می‌نماید. شرکت در جشنواره، برای تمامی دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی آزاد است.

دوره هشتم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری دفتر تربیت بدنی پردیس، هشتمین دوره مسابقات ورزش همگانی را در روز سه‌شنبه، ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ در ۳ رشته ورزشی شامل: پرتاب دارت، شوت پنالتی و فوتبال‌دستی در محل پردیس مرکزی دانشکده‌های فنی و به میزبانی دانشکده مهندسی شیمی و پلیمر از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار می‌نماید. شرکت در جشنواره، برای تمامی دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی آزاد است.

دوره هفتم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس، هفتمین دوره مسابقات ورزش همگانی را در روز سه‌شنبه، ۲۷ فروردین‌ماه ۱۳۹۸ در ۳ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، فوتبال‌دستی به میزبانی دانشکده مهندسی معدن از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار می‌نماید. شرکت در جشنواره، برای تمامی دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی آزاد است.

دوره ششم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس، ششمین دوره مسابقات ورزش همگانی را در روز سه‌شنبه، ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۷ در ۳ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، فوتبال‌دستی به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار می‌نماید. شرکت در جشنواره، برای تمامی دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی آزاد است.

دوره پنجم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا پنجمین دوره این مسابقات در روز دوشنبه، ۱۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ در ۴ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، شطرنج و فوتبال‌دستی به میزبانی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار خواهد شد.

جهت مشاهده پوستر به ادامه مطلب مراجعه نموده و جهت اطلاعات بیشتر با شماره ۶۱۱۱۴۷۳۰-۰۲۱ (دفتر امور ورزش پردیس دانشکده‌های فنی) تماس حاصل فرمایید.

دوره چهارم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا چهارمین دوره این مسابقات در روز سه شنبه، ۱۱ دی‌ماه ۱۳۹۷ در ۴ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، شطرنج و فوتبالدستی به میزبانی دانشکده مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار خواهد شد.