بایگانی موضوعی: امور ورزش و تربیت بدنی

دوره ششم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس، ششمین دوره مسابقات ورزش همگانی را در روز سه‌شنبه، ۱۴ اسفندماه ۱۳۹۷ در ۳ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، فوتبال‌دستی به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار می‌نماید. شرکت در جشنواره، برای تمامی دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی آزاد است.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 18

دوره پنجم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا پنجمین دوره این مسابقات در روز دوشنبه، ۱۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۷ در ۴ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، شطرنج و فوتبال‌دستی به میزبانی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار خواهد شد.

جهت مشاهده پوستر به ادامه مطلب مراجعه نموده و جهت اطلاعات بیشتر با شماره ۶۱۱۱۴۷۳۰-۰۲۱ (دفتر امور ورزش پردیس دانشکده‌های فنی) تماس حاصل فرمایید.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 131

دوره چهارم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا چهارمین دوره این مسابقات در روز سه شنبه، ۱۱ دی‌ماه ۱۳۹۷ در ۴ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، شطرنج و فوتبالدستی به میزبانی دانشکده مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار خواهد شد.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 40

دوره سوم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا سومین دوره این مسابقات در روز سه شنبه ۲۷ آذرماه ۱۳۹۷ در ۴ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی، شطرنج و فوتبالدستی به میزبانی دانشکده علوم مهندسی از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار خواهد شد.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 454

دوره دوم جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی، مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا دومین دوره این مسابقات در روز شنبه ۱۲ آبان‌ماه ۱۳۹۷ در ۳ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی و فوتبالدستی به میزبانی دانشکده مهندسی مکانیک از ساعت ۱۱ الی ۱۳ برگزار خواهد شد.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 72

دوره اول جشنواره مسابقات ورزش همگانی

در راستای تحقق اهداف ورزشی فوق برنامه پردیس دانشکده‌های فنی مبنی بر بهبود کیفیت زندگی و افزایش شادی و نشاط در میان دانشجویان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی با همکاری اداره تربیت بدنی پردیس در نظر دارد مسابقات ماهیانه و همگانی ورزش را در سطح پردیس برگزار نماید، لذا اولین دوره این مسابقات در روز سه شنبه ۱۷ مهرماه ۱۳۹۷ در ۳ رشته ورزشی شامل: دارت، شوت پنالتی و فوتبالدستی در سرسرای پردیس مرکزی دانشکده فنی به میزبانی دانشکده مهندسی عمران از ساعت ۹ الی ۱۲ برگزار خواهد شد.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 153

مسابقات ورزشی جام رمضان؛ ویژه دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی، پردیس البرز و دانشکده علوم و فنون

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی با همکاری پردیس البرز، مسابقات ورزشی در رشته‌های شطرنج (پسران / دختران)، پنالتی (پسران / دختران)، پرتاب دارت (پسران / دختران) و فوتسال (پسران) برگزار می‌کند، لذا از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت ثبت نام به امور تربیت بدنی پردیس دانشکده‌‍‌های فنی (واقع در پردیس ۲ دانشکده‌های فنی، ساختمان انستیتو نفت، طبقه همکف) مراجعه نمایند.

جهت مشاهده پوستر مسابقات ورزشی جام رمضان، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 84

برگزاری کلاسهای ورزشی تابستانه پردیس دانشکده های فنّی (ویژه سنین ۶ الی ۱۲ سال)

بدینوسیله به اطلاع میرساند واحد تربیت بدنی معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده های فنی اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی ورزشی به منظور غنی سازی اوقات فراغت فرزندان عزیز کارکنان شریف، اعضاء محترم هیأت علمی و دانشجویان گرامی پردیس دانشکده های فنّی و پردیس ها و دانشکده های شمالی دانشگاه نموده است. جهت دریافت اطلاعت در خصوص چگونگی ثبت نام لطفاً اطلاعیه پیوست را مطالعه فرمایید. شایان ذکر است مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۹۴/۳/۲۷ می باشد.

دسته بندی: امور ورزش و تربیت بدنی بازدید: 831

جدول زمانبندی استفاده از سالن های ورزشی پردیس ۲ دانشکده های فنی