بایگانی موضوعی: بهداشت و درمان دانشجویی

طرح پایش سلامت روان دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور

با توجه به شیوع ویروس کووید ۱۹ (کرونا) و اثرات منفی روان‌شناختی، جسمانی و اجتماعی ناشی از آن در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان، طرح پایش سلامت روان با همکاری معاونت آموزشی و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه، به صورت آنلاین و در بستر سامانه جامع گلستان اجرا و سلامت روان دانشجویان نیز در فرآیندی کاملاً محرمانه و با رعایت اصول رازداری اجرا خواهد گردید.

دانشجویان دانشگاه تهران جهت شرکت در این طرح می‌توانند از تاریخ ۱۵ شهریورماه تا ۱۵ آبان‌ماه به سامانه جامع آموزش مراجعه نمایند.

دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی، بهداشت و درمان دانشجویی

مسابقه ملی پویش دانشجویی مقابله با کرونا

مسابقه‌ی ملی پویش دانشجویی مقابله با کرونا، عنوان مسابقه‌ای است در زمینه‌ی طراحی پوستر و اینفوگرافیک که به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف فرهنگ‌سازی مقابله با ویروس کرونا برگزار می‌گردد.

از علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه دعوت می‌گردد جهت مشاهده جزئیات، مطالعه آیین‌نامه، پوستر و اطلاع از نحوه‌ی شرکت در این مسابقه، به ادامه مطلب مراجعه نمایند.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها، بهداشت و درمان دانشجویی

اطلاعیه مهم در خصوص خدمات سلامت به دانشجویان

طبق اعلام اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه، مراکز بهداشت و سلامت و مشاوره دانشگاه و درمانگاه‌های تابعه در مجموعه خوابگاهی با بهره‌مندی از کادر تخصصی بهداشتی و درمانی و خدمات سلامت (اعم از جسم و روان) به دانشجویانی که اخیراً سفر خارجی داشته‌اند به صورت رایگان خدمات ارائه می‌نماید.

متقاضیان می‌توانند جهت بهره‌مندی از خدمات مذکور به پذیر این مراکز مراجعه نمایند. ضمناً به منظور هماهنگی حضور در درمانگاه‌ها و یا دریافت مشاوره‌های سلامت می‌توانند با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایند.

• پذیرش جهت اخذ نوبت پزشک: ۰۲۱۶۱۱۱۲۸۳۹
  • اداره بهداشت جهت دریافت مشاوره بهداشتی: ۰۲۱۶۱۱۱۲۷۶۴ – ۰۲۱۶۱۱۱۳۲۴۰
  • دفتر مدیریت بهداشت و درمان: ۰۲۱۶۱۱۱۳۸۰۴
  • خدمات مشاوره تلفنی مرکز مشاوره: ۰۲۱۶۶۹۶۲۳۷۷ (از ساعت ۱۶ الی ۲۰:۳۰)
  • هماهنگی جهت خدمات مشاوره‌ای حضوری: ۰۲۱۶۶۴۸۰۳۶۷

بیمه درمان تکمیلی دانشجویی ۹۴

پیرو انعقاد تفاهم نامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با شرکت بیمه در راستای گسترش و تکمیل پوشش بیمه درمانی دانشجویی (بخصوص برای افرادنیازمند خدمات درمانی ویژه) دانشجویان می توانند از  بیمه تکمیلی دانش بصورت اختیاری در صورت داشتن بیمه پایه (خدمات درمانی، تإمین اجتماعی، نیروهای مسلح) با پرداخت حق بیمه مربوطه بهره مند گردند. کلیه دانشجویان دانشگاه تهران در تمامی مقاطع می توانند در صورت تمایل به عضویت در بیمه تکمیلی درمان, با توجه به شرایط ذیل و جدول خدمات پیوست تا تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۱۵  با مراجعه به امور دانشجویی دانشکده/پردیس نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
۱-  داشتن بیمه پایه (خدمات درمانی , تأمین اجتماعی, نیر های مسلح)
۲- پرداخت سرانه هر نفر در سال به مبلغ ۲.۸۸۰.۰۰۰ ریال(به شرکت بیمه گر)

پایش سلامت دانشجویان جدیدالورود ۱۳۹۴

دانشجویانی که تا نیمه اول مهر ماه و در بازه زمانی اعلام شده موفق به شرکت در برنامه پایش سلامت نشده اند فرصت دارند تا پایان آبان ماه ۹۴ با مراجعه به سایت http://his.ut.ac.ir  اقدام به رزرو وقت نموده و به همراه فرم تکمیل شده ی کارنامه سلامت و دفترچه بیمه درمانی خود به واحد پذیرش اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه واقع در خیابان ۱۶ آذر مراجعه نمایند.

قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی دفترچه بیمه سلامت همگانی

بنا به اعلام اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تهران به اطلاع کلیه دانشجویان دانشگاه تهران می‌رساند با توجه به سیاست‌های اخیر دولت در خصوص طرح بیمه سلامت همگانی (رایگان), از این پس کلیه دانشجویان دانشگاه در صورت نیاز, می‌توانند با مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان دولت در سراسر کشور و یا از طریق سایت www.bimehsalamat.ir نسبت به ثبت نام و دریافت دفترچه بیمه درمانی خود اقدام نمایند.

پایش سلامت دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳

۱.   براساس بخشنامه وزارت علوم، حضور تمامی دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۴-۹۳ (همه مقاطع) در برنامه پایش سلامت الزامی است.

۲. دانشجویان کارنامه سلامت سال تحصیلی ۹۴-۹۳ را تهیه نموده و در روز و ساعت مشخص شده به همراه دفترچه بیمه درمانی به باشگاه دانشجویان مراجعه نمایند.

۳. با توجه به اینکه یکی از مراحل پایش سلامت، تست قند خون غیرناشتا می‌باشد، دانشجویان محترم قبل از مراجعه ناشتا نباشند.

۴.   دانشجویان پس از انجام معاینات برگه تأیید نهایی صادر شده از سوی اداره کل بهداشت و درمان که یکی از مدارک اصلی ثبت نام می‌باشد را به دانشکده خود تحویل دهند.

۵.      دانشجویانی که در معاینات پایش سلامت شرکت ننموده اند، طبق مقررات با ایشان برخورد خواهد شد.

۶.      پایش سلامت دانشجویان پردیس‌های کاسپین و فومن در محل پردیس انجام خواهد شد.

زمانبندی مراجعه:

بیمه حوادث۹۳-۱۳۹۲و تعهدات شرکت بیمه و مدارک مورد نیاز جهت دریافت خسارت

قابل توجه دانشجویان روزانه دانشگاه تهران

پایش سلامت دانشجویان جدیدالورود سال ۱۳۹۲

نحوه دریافت کارت بیمه حوادث دانشجویی

جهت مشاهده پوستر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.