بایگانی موضوعی: بنیاد حامیان دانشکده فنی

وام شرافتی پیوند بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان مزدوج فنی می رسانددرصورت داشتن شرایط ذیل از تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ تا ۱۳۹۸/۱۲/۲۵ نسبت به درخواست وام شرافتی پیوند بنیاد حامیان فنی اقدام فرمایند.دانشجویان واجد شرایط در بازه اعلام شده مدارک ذیل را به دفتر شاهدو ایثارگران فنی سرکارخانم مهندس شفارودی بصورت حضوری ارسال نمایند.

خواهشمند است جهت مطالعه آیین نامه و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

فراخوان وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان متأهل پردیس دانشکده‌های فنی شاغل به تحصیل در کلیه‌ی مقاطع تحصیلی می‌رساند تعداد محدودی وام شرافتی قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از سوی بنیاد حامیان دانشکده فنی اعطاء می‌گردد.
افراد حائز شرایط وام شرافتی ازدواج (طبق آیین‌نامه) می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۷/۱۲/۰۸ تا ۱۳۹۷/۱۲/۲۸ نسبت به تکمیل فرم درخواست، اقدام و به همراه مدارک و مستندات مربوطه به امور دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی (سرکار خانم شفارودی) ارائه نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر و دریافت آیین‌نامه، شرایط، مدارک موردنیاز و فرم درخواست به صفحه وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی مراجعه فرمایید.

فراخوان اولین دوره بورسیه مقطع کارشناسی ارشد بنیاد حامیان دانشگاه تهران

با حمایت خیرین نیک‌اندیش و با هدف حمایت از دانشجویان برتر مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جهت ثبت نام در اولین دوره بورسیه بنیاد دعوت به عمل می‌آورد.

دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ الی ۱۳۹۷/۰۷/۲۹ با مراجعه به وب‌سایت رسمی بنیاد حامیان دانشگاه تهران با مطالعه شرایط ثبت نام و تکمیل فرم و دریافت کد پیگیری، اقدام به ثبت نام و همچنین جهت اطلاع از اخبار بورسیه مذکور به کانال تلگرام و ایتا بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس hamiyanut@ مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است این بورسیه از نوع پرداخت جایزه تحصیلی به دانشجویان برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی می‌باشد که با حمایت خیرین نیک‌اندیش توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران در اولین دوره به ۱۰۰ نفر اعطاء می‌گردد.