بایگانی موضوعی: بنیاد حامیان دانشکده فنی

پیش ثبت نام بسته حمایتی فرصت مطالعاتی خارجی بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری در حال تحصیل در نیمسال جاری می‌رساند بنیاد حامیان فنی قصد دارد تا به تعدادی از دانشجویان دکتری متقاضی فرصت مطالعاتی در سال ۱۳۹۹، بسته حمایتی شامل پرداخت بخشی از هزینه‌های سفر پرداخت نماید. لذا از دانشجویان دکتری گرامی که برای فرصت مطالعاتی در دانشکده تخصصی خود درخواست داده‌اند و درخواست ایشان مورد موافقت کمیته تحصیلات تکمیلی آن دانشکده قرار گرفته است تقاضا می‌شود تصویر تآییدیه‌ی موافقت دانشکده و فرم درخواست خود را تا تاریخ ۲۰ بهمن‌ماه ۱۳۹۹ از طریق فرم الکترونیکی پیش ثبت نام ارسال نمایند.

دسته‌بندی: بنیاد حامیان دانشکده فنی

فراخوان ثبت نام وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی (سال ۱۳۹۹ – مرحله دوم)

به اطلاع دانشجویان متأهل و شاغل به تحصیل پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در کلیه‌ی مقاطع تحصیلی می‌رساند پیرو اعلام بنیاد حامیان دانشکده فنی، وام ۶۰ میلیون ریالی شرافتی قرض‌الحسنه ازدواج «پیوند» بر اساس ثبت نام و امتیازبندی مطابق ضوابط آیین‌نامه مربوطه به دانشجویان واجد شرایط اعطاء می‌گردد. لذا متقاضیان حائز شرایط (مطابق با مندرجات آیین‌نامه) می‌توانند جهت ثبت نام در مرحله دوم فراخوان سال جاری، تا تاریخ ۲۰ مهرماه ۱۳۹۹ نسبت به ثبت نام وام مذکور اقدام نمایند.

جهت دریافت آیین‌نامه، مطالعه‌ی شرایط و مدارک موردنیاز و ثبت نام الکترونیکی به صفحه وام شرافتی ازدواج «پیوند» بنیاد حامیان دانشکده فنی مراجعه فرمایید. قابل ذکر است با توجه به محدودیت اعتبار، اولویت با متقاضیانی است که ضمن کسب امتیاز بیشتر، زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده‌اند.

فراخوان ثبت نام وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان متأهل و شاغل به تحصیل پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در کلیه‌ی مقاطع تحصیلی می‌رساند از سوی بنیاد حامیان دانشکده فنی، وام ۶۰ میلیون ریالی شرافتی قرض‌الحسنه ازدواج «پیوند» بر اساس ثبت نام و امتیازبندی مطابق ضوابط آیین‌نامه مربوطه اعطاء می‌گردد. لذا متقاضیان حائز شرایط (مطابق با مندرجات آیین‌نامه) می‌توانند تا تاریخ ۱۸ مردادماه ۱۳۹۹ نسبت به ثبت نام وام مذکور اقدام نمایند.

بسته حمایتی فرصت مطالعاتی خارجی بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری می‌رساند بنیاد حامیان فنی قصد دارد تا به تعدادی از دانشجویان دکتری متقاضی فرصت مطالعاتی در سال ۱۳۹۸، بسته حمایتی شامل پرداخت بخشی از هزینه‌های سفر پرداخت نماید. دانشجویان دکتری گرامی که برای فرصت مطالعاتی در دانشکده تخصصی خود درخواست داده‌اند و درخواست ایشان مورد موافقت کییته تحصیلات تکمیلی آن دانشکده قرار گرفته است تقاضا می‌شود کپی تآییدیه‌ی موافقت دانشکده و فرم پیوست – در ادامه مطلب – را تکمیل نموده و تا تاریخ ۲۰ اسفندماه ۱۳۹۸ به دفتر امور دانشجویی (سرکار خانم شفارودی) تحویل دهند.

وام شرافتی پیوند بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان مزدوج فنی می رسانددرصورت داشتن شرایط ذیل از تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ تا ۱۳۹۸/۱۲/۲۵ نسبت به درخواست وام شرافتی پیوند بنیاد حامیان فنی اقدام فرمایند.دانشجویان واجد شرایط در بازه اعلام شده مدارک ذیل را به دفتر شاهدو ایثارگران فنی سرکارخانم مهندس شفارودی بصورت حضوری ارسال نمایند.

خواهشمند است جهت مطالعه آیین نامه و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.

فراخوان وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان متأهل پردیس دانشکده‌های فنی شاغل به تحصیل در کلیه‌ی مقاطع تحصیلی می‌رساند تعداد محدودی وام شرافتی قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از سوی بنیاد حامیان دانشکده فنی اعطاء می‌گردد.
افراد حائز شرایط وام شرافتی ازدواج (طبق آیین‌نامه) می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۷/۱۲/۰۸ تا ۱۳۹۷/۱۲/۲۸ نسبت به تکمیل فرم درخواست، اقدام و به همراه مدارک و مستندات مربوطه به امور دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی (سرکار خانم شفارودی) ارائه نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر و دریافت آیین‌نامه، شرایط، مدارک موردنیاز و فرم درخواست به صفحه وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی مراجعه فرمایید.

فراخوان اولین دوره بورسیه مقطع کارشناسی ارشد بنیاد حامیان دانشگاه تهران

با حمایت خیرین نیک‌اندیش و با هدف حمایت از دانشجویان برتر مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جهت ثبت نام در اولین دوره بورسیه بنیاد دعوت به عمل می‌آورد.

دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ الی ۱۳۹۷/۰۷/۲۹ با مراجعه به وب‌سایت رسمی بنیاد حامیان دانشگاه تهران با مطالعه شرایط ثبت نام و تکمیل فرم و دریافت کد پیگیری، اقدام به ثبت نام و همچنین جهت اطلاع از اخبار بورسیه مذکور به کانال تلگرام و ایتا بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس hamiyanut@ مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است این بورسیه از نوع پرداخت جایزه تحصیلی به دانشجویان برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی می‌باشد که با حمایت خیرین نیک‌اندیش توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران در اولین دوره به ۱۰۰ نفر اعطاء می‌گردد.