نخستین دوره طراحی وب اپلیکیشن با Redux,Reactjs

نخستین دوره طراحی وب اپلیکیشن با Redux,Reactjs

نخستین دوره طراحی وب اپلیکیشن با Redux,Reactjs
تعداد بازدید:۷
نخستین دوره طراحی وب اپلیکیشن با Redux,Reactjs زمان شروع دوره : ۲۵ مهر آدرس دفتر : تهران خیابان کارگر شمالی، بعد از پل جلال آل احمد، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دفتر مرکزی کانون کارآفرینی دانشگاه تهران
نخستین دوره طراحی وب اپلیکیشن با Redux,Reactjs

نخستین دوره طراحی وب اپلیکیشن با Redux,Reactjs

 

زمان شروع دوره : 25 مهر
آدرس دفتر : تهران خیابان کارگر شمالی، بعد از پل جلال آل احمد، دانشکده فنی دانشگاه تهران، دفتر مرکزی کانون کارآفرینی دانشگاه تهران

اطلاعات دوره

آدرس برگزاری دوره : کارگر شمالی بعد از پل جلال ال احمد دانشکده فنی دانشگاه تهران

توضیحات دوره

 

ReactJS چیست؟

یکی از قدرتمند ترین کتابخانه های فرانت اند می باشد که برای ایجاد رابط کاربری کاربرد دارد.در چند سال گذشته ممکن است با ReactJS بیشتر آشنا شده باشید، این اتفاق یک اتفاق تصادفی نیست چرا که این کتابخانه یک کتابخانه متن باز بود که در سال 2013 منتشر شد و استفاده از آن خیلی سریع در حال گسترش می باشد.

تخمین زده شده است که 1,365+ برنامه نویس و 94,000+ سایت در حال حاضر از این کتابخانه استفاده می‌ کنند و این روند نشان می‌دهد که به هیچ وجه استفاده از کتابخانه ReactJS در حال کاهش نمی باشد، بخش عظیمی از علت این اتفاق را می توان استفاده شرکت های بزرگ مانند فیس‌ بوک، Airbnb، Uber و PayPal از کتابخانه متن باز ReactJS دانست که بیشتر آن را برای ایجاد رابط کاربری مورد استفاده قرار می دهند.

واضح است که مردم از کتابخانه متن باز ReactJS برای حل مشکلات خود استفاده می کنند، قبل از اینکه بخواهیم متوجه شویم که چرا این کتابخانه دارای چنین تقاضای گسترده ای می باشد مهم است که ReactJS را به خوبی درک کنید و نقاط قوت و نقاط ضعف آن را بشناسید.

می توان ReactJS را یک ابزار برای ایجاد رابط کاربری معرفی کرد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط شرکت معروف فیس بوک مورد استفاده قرار گرفت.  در واقع React یک راه حل برای توسعه دهندگان بود که از آن برای حل مشکلاتی که در هنگام ایجاد رابط کاربری با آنها مواجه می شدند استفاده می کردند. استفاده از ReactJS به توسعه دهندگان وب کمک می کند که در ایجاد رابط های کاربری پیچیده که دارای اجزای مختلف و پیچیده می باشند که برای طراحی آنها باید زمان بسیار زیادی را صرف کرد تا کار راحت ‌تری را در پیش داشته باشند و بتوانند بدون استفاده از کدهای جاوا اسکریپت این رابط های کاربری را طراحی کنند.

در حالی که React بسیار شبیه به فریم ورک های فرانت اند می باشد کمی از لحاظ فنی با آنها دارای تفاوت است، از لحاظ فنی این یک کتابخانه رابط کاربری است که شامل برخی از ویژگی های فریم ورک های فرانت اند می باشد اما هدف اصلی آن سازماندهی عناصر مختلف Html می باشد.

ادامه در وبسایت کانون کارآفرینی دانشگاه تهران