ثبت نام داوطلبان عضویت در کمیته های اجرایی و نظارت بر انتخابات نشریات دانشجویی

نظر به برگزاری انتخابات تعیین نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران برای انجام امور اجرایی انتخابات، دانشجویان فعال در حوزه نشریات که تمایل دارند به عنوان عضو کمیته اجرایی یا عضو هیئت نظارت بر انتخابات همکاری داشته باشند، می‌توانند تا ۲۵ دیماه، درخواست خود را با تکمیل فرم پیوست، با مراجعه به خانه نشریات دانشگاه (واقع در: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان ۱۶ آذر، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، خانه نشریات دانشجویی) به صورت حضوری و یا ارسال فرم تکمیل شده به نشانی پست الکترونیک cultural@ut.ac.ir اقدام نمایند.

لازم به ذکر است بر اساس بند دو ماده سوم شیوه‌نامه برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر حداکثر ۴ تن از دانشجویان فعال حوزه نشریات می‌توانند در کمیته اجرایی عضو باشند. همچنین بر اساس بند سه ماده چهارم شیوه‌نامه برگزاری انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر، ۲ تن از دانشجویان فعال حوزه نشریات می‌توانند در هیأت نظارت بر انتخابات عضو باشند.

جهت دریافت فرم به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

فایل های پیوست (1 فایل)

دسته بندی: انجمن‌ها، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی بازدید: 14