سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت (مرحله درون دانشگاهی)

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، با هدف جمع‌آوری و ارزیابی دستاوردها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی و از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مرحله‌ی درون دانشگاهی برگزار خواهد شد. انجمن‌های علمی دانشجویی و دانشجویان دانشگاه تهران می‌توانند با توجه به دستورالعمل اجرایی این جشنواره، حداکثر تا ۱۵ آذرماه به سامانه culfest.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

حوزه‌های رقابتی زیر در جشنواره:

• انجمن علمی دانشجویی برتر
  • فعالیت علمی خلاقانه
  • نشریه
  • مسابقه علمی
  • محتوای دیجیتال
  • کتاب
  • اختراع
  • بخش ویژه
  • کارآفرینی و کسب و کار

لازم به ذکر است در حوزه‌های کتاب و اختراع، افزون بر انجمن‌های علمی دانشجویی، هر کدام از دانشجویان دانشگاه به صورت فردی هم می‌توانند شرکت نمایند. آثار هر کدام از حوزه‌های رقابتی در گروه‌های پنج گانه فنی و مهندسی، هنر و معماری، علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‌زیست مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

به برگزیدگان این دوره از جشنواره ضمن معرفی به سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت بر حسب رتبه کسب شده و سهمیه اعلامی، هدایای نقدی و لوح تقدیر نیز اعطا خواهد شد.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها، انجمن‌ها، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی