نکات مهم و جدول زمانی درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، جهت مشاهده نکات مربوط به درخواست وام و جدول زمانی ثبت نام وام‌های دانشجویی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۱۰/۱۵: طبق اعلام اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، زمان ثبت درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۸ تمدید گردید.

به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۰۹/۱۶: طبق اعلام اداره کل امور دانشجویی دانشگاه، زمان ثبت درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ تمدید گردید.

به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۰۸/۲۶: مشکل مربوط به ثبت درخواست وام ویژه دکتری، مرتفع و امکان ثبت وام مذکور فعال شد. همچنین زمان ثبت درخواست وام مسکن (ودیعه) اعلام گردید.

نکات مهم جهت ارائه درخواست وام‌های دانشجویی

خواهشمند است توجه فرمایید دانشجویان متقاضی وام می‌بایست علاوه بر تکمیل مدارک و ثبت درخواست در سامانه گلستان، نسبت به تشکیل پرونده (در صورت استفاده از تسهیلات برای بار اول) و ثبت درخواست وام مورد نظر در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان نیز اقدام نمایند؛ بدیهی است در غیر این صورت، وام به متقاضی تعلق نمی‌گیرد.

شایان ذکر است با توجه به مشکلات احتمالی صندوق رفاه دانشجویان در خصوص تأمین اعتبار وام‌ها، اولویت با دانشجویانی است که زودتر نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نموده‌اند.

با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان در بخش عملیات درخواست وام و پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان در بخش ایجاد/تشکیل مقطع جدید (در مروگرهای Chrome ،Firefox ،Edge و …) جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات در بخش‌های مذکور، اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

با توجه به شیوع و همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ (کرونا) خواهشمندیم از مراجعه حضوری و یا ارائه فیزیکی مدارک مربوط به وام‌های مختلف، اکیداً خودداری نموده و مدارک مربوط به هر وام را در بخش «ارسال مدارک» همان وام در سامانه گلستان بارگذاری نمایید. همچنین در صورت بروز سؤال و یا هرگونه ابهام، پرسش و یا مشکل در خصوص وام‌های دانشجویی، مورد را از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات – با انتخاب بخش «پردیس‌ها/دانشکده‌ها» > پردیس فنی > معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس فنی – مطرح فرمایید (راهنمای استفاده از سامانه پشتیبانی).

مطالعه نمایید:

جدول زمانی درخواست وام‌‌های دانشجویی

عنوان وامشروع ثبت درخواست در سامانه گلستانپایان ثبت درخواست در سامانه گلستان
تحصیلی، ضروری، شهریه و بنیاد علوی۱۳۹۹/۰۸/۱۸۱۳۹۹/۱۰/۲۸ (تمدید دوم)
۱۳۹۹/۰۹/۱۰
ویژه دکتری (از منابع صندوق رفاه دانشجویان)۱۳۹۹/۰۸/۲۶۱۳۹۹/۱۰/۲۸ (تمدید دوم)
۱۳۹۹/۰۹/۱۰
ویژه دکتری (از منابع بانک توسعه تعاون)۱۳۹۹/۰۸/۱۸۱۳۹۹/۱۰/۲۸ (تمدید دوم)
۱۳۹۹/۰۹/۱۰
مسکن (ودیعه)۱۳۹۹/۰۸/۲۶۱۳۹۹/۱۰/۲۸ (تمدید دوم)
۱۳۹۹/۰۹/۱۰
  • در خصوص جزئیات و مدارک مربوط به هر یک از وام‌های فوق، آیین‌نامه اخیر صندوق رفاه دانشجویان را مطالعه فرمایید.
  • همچنین توجه فرمایید از نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹، به تمامی وام‌های دانشجویی برای طول مدت دریافت وام تا شروع اولین سررسید اقساط به صورت روزشمار، کارمزد با نرخ ۴ % مطابق فرمول زیر محاسبه می گردد.

مطالعه نمایید:

وام بنیاد علوی

با توجه به شرایط خاص موردنیاز جهت درخواست وام بنیاد علوی، خواهشمندیم تنها در صورتی که حائز شرایط این وام هستید، اقدام به تکمیل مدارک و ثبت درخواست نمایید.

عدم امکان ثبت درخواست وام به علت اشتغال به کار

با توجه به عدم امکان استفاده از وام‌های دانشجویی توسط دانشجویان شاغل به کار مطابق با ضوابط صندوق رفاه دانشجویان، دانشجویانی که در هنگام ثبت درخواست وام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان با پیغام «درخواست وام توسط دانشجویان شاغل امکان پذیر نمی باشد» مواجه می‌شوند، در صورت عدم اشتغال می بایست از محلی که سابقه بیمه برای وی گزارش شده، استعلام بیمه‌ای تائیدشده مبنی بر عدم اشتغال خود را از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات به معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس فنی ارائه نمایند تا پیگیری‌های لازم از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام پذیرد.

نکات مهم در خصوص وام ویژه دانشجویان دکتری

• وام ویژه دکتری، تنها شامل دانشجویان مقطع دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دوره «روزانه» می‌باشد.
  • طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، دانشجویانی که پیشتر از طریق بانک توسعه تعاون اقدام به تشکیل پرونده نموده و حداقل یک بار وام مذکور را از طریق بانک دریافت نموده‌اند، می‌بایست فقط از طریق وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون اقدام نمایند و سایر دانشجویان از طریق وام ویژه دکتری (منابع صندوق رفاه دانشجویان) اقدام نمایند.
دسته‌بندی: وام و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان