فراخوان ثبت نام وام شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی (سال ۱۳۹۹ – مرحله دوم)

به اطلاع دانشجویان متأهل و شاغل به تحصیل پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در کلیه‌ی مقاطع تحصیلی می‌رساند پیرو اعلام بنیاد حامیان دانشکده فنی، وام ۶۰ میلیون ریالی شرافتی قرض‌الحسنه ازدواج «پیوند» بر اساس ثبت نام و امتیازبندی مطابق ضوابط آیین‌نامه مربوطه به دانشجویان واجد شرایط اعطاء می‌گردد. لذا متقاضیان حائز شرایط (مطابق با مندرجات آیین‌نامه) می‌توانند جهت ثبت نام در مرحله دوم فراخوان سال جاری، تا تاریخ ۲۰ مهرماه ۱۳۹۹ نسبت به ثبت نام وام مذکور اقدام نمایند.

جهت دریافت آیین‌نامه، مطالعه‌ی شرایط و مدارک موردنیاز و ثبت نام الکترونیکی به صفحه وام شرافتی ازدواج «پیوند» بنیاد حامیان دانشکده فنی مراجعه فرمایید. قابل ذکر است با توجه به محدودیت اعتبار، اولویت با متقاضیانی است که ضمن کسب امتیاز بیشتر، زودتر نسبت به ثبت نام اقدام نموده‌اند.

دسته‌بندی: بنیاد حامیان دانشکده فنی