اطلاعیه مهم در خصوص نحوه‌ی ارائه خدمات اداری (آموزشی – دانشجویی) در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران

با توجه به شیوع مجدد و اوج‌گیری بیماری کرونا، جهت حفظ سلامت همگانی، از کلیه‌ی متقاضیان انجام امور در معاونت‌های آموزشی و دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی تقاضا می‌شود تا اطلاع ثانوی جهت ارتباط با واحدهای ذیربط، تنها از راه‌های اعلام‌شده در این اطلاعیه اقدام و پیگیری نموده و از مراجعه حضوری اکیداً خودداری نمایند.

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

اداره آموزش پردیس دانشکده‌های فنی (مقطع کارشناسی)

جهت پیگیری امور دانشجویان مقطع کارشناسی و ارتباط با اداره آموزش پردیس دانشکده‌های فنی، از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات، صفحه «ثبت و ارسال درخواست»، زبانه‌ی «پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه» و از حوزه آموزشی پردیس دانشکده‌های فنی، قسمت «پردیس فنی – اداره آموزش مقطع کارشناسی» را انتخاب و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام فرمایید.

اداره تحصیلات تکمیلی پردیس دانشکده‌های فنی (دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی)

جهت پیگیری امور دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) و ارتباط با اداره تحصیلات تکمیلی پردیس دانشکده‌های فنی، از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات، صفحه «ثبت و ارسال درخواست»، بخش «پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه» و از حوزه آموزشی پردیس دانشکده‌های فنی، قسمت «پردیس فنی – اداره آموزش تحصیلات تکمیلی» را انتخاب و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام فرمائید.

کلیه‌ی درخواست‌های ارسالی تا ۴۸ ساعت کاری پاسخ داده خواهند شد. در صورت عدم دریافت پاسخ در مدت زمان مذکور، جهت پیگیری، شناسه درخواست خود را از طریق شماره تماس‌های ۰۲۱۶۱۱۱۴۲۶۹ و ۰۲۱۶۱۱۱۴۲۷۳ به دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس دانشکده‌های فنی اعلام نمایید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی

خواهشمند است جهت ثبت درخواست تسویه‌حساب با امور دانشجویی (وام‌های صندوق رفاه دانشجویان، خوابگاه و تغذیه) و یا تسویه حساب با بنیاد حامیان دانشکده فنی (وام قرض‌الحسنه فنی‌یار / شرافتی ازدواج بنیاد حامیان دانشکده فنی) صرفاً از طریق نشانی engstudent.ut.ac.ir/payup اقدام نمایید.

جهت ثبت سایر درخواست‌ها و یا امور مربوط به این معاونت، از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات و در صورت عدم دسترسی به احراز هویت مرکزی (پست الکترونیک دانشگاه) از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمایید.

راهنما: جهت ثبت درخواست از طریق سامانه سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات، پس از ورود به حساب کاربری خود (با استفاده از شناسه کاربری و کلمه عبور احراز هویت مرکزی دانشگاه تهران) از طریق صفحه «ثبت و ارسال درخواست»، بخش «پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه» و از حوزه دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی، قسمت «پردیس فنی – معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس فنی» را انتخاب و نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمائید.

کلیه‌ی درخواست‌های ارسالی تا ۴۸ ساعت کاری پاسخ داده خواهند شد. در صورت عدم دریافت پاسخ در مدت زمان مذکور، جهت پیگیری، شناسه درخواست خود را به نشانی پست الکترونیک معاونت دانشجویی و فرهنگی به نشانی engstudent@ut.ac.ir ارسال نمایید.

لازم به ذکر است تمامی درخواست‌های ارسالی از طریق پست الکترونیکی دانشگاه تهران، در سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه ثبت و قابل پیگیری می‌باشد.

دسته‌بندی: سایر اطلاعیه‌ها