چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف حمایت از آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به‌عنوان امری تکلیفی و در حوزه کتاب‌های درسی، بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی، بعد از سه دوره برگزاری موفق این جشنواره، «چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان» را برگزار می‌نماید. جهت مشاهده جزئیات، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

محورهای جشنواره

• دینی، اخلاقی و تربیتی؛
  • ادبی و هنری؛
  • اجتماعی و سیاسی.

شرایط و نحوه‌ی شرکت در جشنواره

دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاه‌های جهان (مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) که از اول اسفند ۱۳۹۷ (۲۰-۰۲-۲۰۱۹) تا پایان بهمن ۱۳۹۹ (۱۸-۰۲-۲۰۲۱) به یکی از زبان‌های فارسی، عربی یا انگلیسی کتاب منتشر کرده‌اند، می‌توانند تا ۳۰ بهمن‌ماه سال جاری، آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره کتاب فرهنگی دانشجویان مراجعه نمایید.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها