اطلاعیه در خصوص کارآموزی دانشجویان مقطع کارشناسی در تابستان ۱۳۹۹ (زمان ثبت نام تمدید شد)

به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۰۴/۱۴: پیرو اطلاعیه شماره ۴، فرصت ثبت نام تا ۱۳۹۹/۰۴/۱۵ تمدید گردید.
به‌روزرسانی ۱۳۹۹/۰۴/۰۱: پیرو اطلاعیه شماره ۳، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند مهلت ثبت نام دانشجویان در سامانه‌های کارآموزی ut.talentcoach.ir و ut.caroje.ir تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۴‬ تمدید شد.

دانشجویان مقطع کارشناسی واجد شرایط که قصد گذراندن دوره کارآموزی در تابستان ۱۳۹۹ دارند تا تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ به سامانه‌های کارآموزی به نشانی ut.talentcoach.ir و caroje.ir مراجعه و ثبت‌نام نمایند.

شایان ذکر است نهایی کردن فرصت کارآموزی انتخابی در یکی از سامانه‌های مذکور انجام می‌شود. همچنین با توجه به شیوع کرونا و محدودیت‌های موجود جهت اخذ فرصت‌های کارآموزی از صنایع و سازمان‌ها، امکان گذران فرصت کارآموزی در آزمایشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات تحقیقاتی پردیس فنی به شرط موافقت دانشکده‌های مربوطه برای دانشجویانی که در سال ۱۳۹۹ فارغ‌التحصیل می‌شوند نیز فراهم شده است، لذا این دسته از دانشجویان برای هماهنگی فرصت کارآموزی، از سرپرستان محترم کارآموزی دانشکده‌هایشان پیگیری نمایند.

دسته‌بندی: سایر اطلاعیه‌ها