ویژه‌نامه مرکز مشاوره؛ چگونه در آزمون‌های آنلاین، نتیجه بهتری بگیریم؟

با توجه به نزدیک‌شدن به روزهای امتحانات و شرایط خاص نیمسال جاری، مرکز مشاوره دانشگاه، بروشوری حاوی نکات مؤثر جهت موفقیت در آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی منتشر نموده است که مطالعه‌ی آن به تمامی دانشجویان توصیه می‌شود.

جهت دریافت فایل به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

بسیاری از دانشجویان با فرض این که امتحانات آنلاین “مثل آب خوردن” و بسیار ساده‌اند، آن‌ها را دست کم می‌گیرند زیرا می‌توانند از کتاب‌ها، یادداشت‌ها یا سایر مطالب کلاس استفاده کنند و پاسخ هر سؤالی را به درستی به دست آوردند. این فرض خطرناک است. ممکن است فکر کنید در کلاس‌های آنلاین، سطح اضطراب کمتر است ولی این مسأله در مورد آزمون آنلاین صدق نمی‌کند.

آزمون آنلاین آزمونی کاملاً متفاوت با آزمون‌های سنتی و حضوری است و مسائل و دشواری‌های خاص خود را دارد.

جهت مطالعه‌ی نکات مهم و مؤثر جهت موفقیت در آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی فایل پیوست را دریافت فرمایید.

فایل‌های پیوست (1 فایل)

• نکات مهم و مؤثر جهت موفقیت در آزمون‌های آنلاین و الکترونیکیحجم فایل: 1 مگابایت

ویژه‌نامه مرکز مشاوره دانشگاه تهران؛ نکات مهم و مؤثر جهت موفقیت در آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی

حجم فایل: 1.45 مگابایت

بسیاری از دانشجویان با فرض این که امتحانات آنلاین "مثل آب خوردن" و بسیار ساده‌اند، آن‌ها را دست کم می‌گیرند زیرا می‌توانند از کتاب‌ها، یادداشت‌ها یا سایر مطالب کلاس استفاده کنند و پاسخ هر سؤالی را به درستی به دست آوردند. این فرض خطرناک است. ممکن است فکر کنید در کلاس‌های آنلاین، سطح اضطراب کمتر است ولی این مسأله در مورد آزمون آنلاین صدق نمی‌کند.

آزمون آنلاین آزمونی کاملاً متفاوت با آزمون‌های سنتی و حضوری در دانشگاه است و این گونه امتحانات مسائل و دشواری‌های خاص خودش را دارد.

دسته‌بندی: مشاوره دانشجویی