اولین دوره مسابقات ملی پاناسه، پایان‌نامه‌ی ۳ دقیقه‌ای (تا ۳۱ تیرماه تمدید شد)

مسابقات پایان‌نامه‌های سه دقیقه‌ای توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و با همکاری ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به منظور فراهم آوردن بستری جهت عملیاتی شدن و کارآمد کردن پایان‌نامه‌های دانشجویی در سطح کشور برگزار می‌گردد. در مسابقات پایان‌نامه‌ی سه‌دقیقه‌ای، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پایان‌نامه‌ی خود را در ۳ دقیقه و با زبان ساده بیان می‌کنند.

زمان شرکت در این مسابقه تا ۳۱ تیرماه تمدید گردید.

جهت مشاهده جزئیات بیشتر، به ادامه‌ مطلب مراجعه فرمایید.

یکی دیگر از اهداف مسابقات پایان نامه‌های سه‌دقیقه‌ای، ترویج علم در سطح جامعه و آگاهی‌سازی عمومی مردم از دستاوردهای علمی دانشگاهی می‌باشد، از این رو می‌بایست توضیحات ارائه‌شده توسط شرکت‌کنندگان در سطح فهم عمومی و به دور از مباحث پیچیده باشد.

لازم به ذکر است محورهای برگزاری جشنواره پاناسه، رشته‌های زیرمجموعه‌ی فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم پزشکی، علوم انسانی، هنر و زبان می‌باشد.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری با مراجعه به سامانه جشنواره ملی پاناسه، پایان‌نامه‌های سه‌دقیقه‌ای بر اساس شیوه‌نامه مندرج در سامانه، ضمن ثبت‌نام، ویدئوی ۳ دقیقه‌ای پایان‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری خود را ارسال نمایند.

قابل ذکر است پس از فرآیند داوری، در نهایت برترین‌هاف این رویداد معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد. همچنین با دعوت از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خطرپذیر، زمینه سرمایه‌گذاری روی نتایج پایان‌نامه‌های برتر فراهم خواهد شد تا پایان‌نامه از مرحله پژوهش، خارج و وارد مرحله تولید و عرضه به جامعه شود.

جوایز نفرات برتر

• ۱۵۰ جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی برای برگزیدگان مرحله مجازی