فراخوان مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۱ کشور (استان تهران و البرز)

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» را ویژه دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۱ کشور (استان تهران و البرز) برگزار می‌کند. از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایند.

جزئیات مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت»

در قالب این طرح، هر ماه، یک کتاب و یک مسابقه برگزار می‌شود و هر مسابقه، ۲۴ برگزیده خواهد داشت؛ پس از برگزاری ۸ مسابقه تا پایان سال ۱۳۹۹، جایزه ویژه «هشت بهشت» به ۸ برگزیده که طی این مدت بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند، تعلق می‌گیرد.

عناوین کتاب‌ها به ترتیب زمان برگزاری مسابقات عبارتند از:

1. علی از زبان علی (ع) / اردیبهشت
  2. جوان و انتخاب بزرگ / خرداد
  3. بینوایان / تیر، مرداد و شهریور
  4. خط مقدم / مهر
  5. نفحات نفت / آبان
  6. پیرمرد و دریا / آذر
  7. آن مرد با باران می‌آید / بهمن
  8. عشق هشتم / اسفند

دانشجویان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر، ثبت‌نام و شرکت در مسابقات می‌توانند به نشانی bookrc.ir مراجعه کنند.

فایل‌های پیوست (1 فایل)

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها