طرح انس با نهج‌البلاغه (دور دوم)

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم، طرح ویژه مطالعه نهج‌البلاغه در فضای مجازی، از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران برگزار می‌گردد. قابل ذکر است در همین راستا مسابقه‌ای نیز همراه با اهداء جوایز ارزنده برای دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شیوه اجرا

با توجه به شرایط فعلی و تعطیلی مراکز آموزشی، دوره آشنایی و انس با کتاب شریف نهج البلاغه در فضای مجازی برگزار می شود. در این طرح که همه علاقه مندان می توانند شرکت کنند، از بخش حکمتهای نهج‌البلاغه شروع می‌شود، سپس نامه‌ها و خطبه‌ها مطالعه می‌شود.
در بخش حکمت‌ها هر روز یکی از سخنان امیرالمؤمنین علیه‌السلام با ترجمه فارسی، به همراه یک فایل صوتی که شرح روایت می‌باشد، ارسال می شود که زمان آن کمتر از ۱۰ دقیقه می‌باشد و در مجموع، برای آشنایی با هر حکمت، روزانه ۱۰ دقیقه وقت کافی است.

این طرح هر روز بدون تعطیلی ادامه دارد تا با استمداد از وجود آن حضرت، روح و روان خود را با کلام مولای متقیان نورانی کنیم و از سخنان ارزشمند آن حضرت برای زندگی دنیا و آخرت بهره ببریم.

کسانی که مشتاق کلام امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام می‌باشند روزی فقط ۱۰ دقیقه از عمر خود را وقف کلام آن حضرت می‌نمایند و هر روزی که این توفیق را یافتند، ذکر شریف «یا علی» را ارسال می‌نمایند که نشانگر حضور و شرکت آنان در طرح می‌باشد.

نحوه‌ ارسال

این طرح فعلاً در پیام‌رسان‌های ایتا و واتساپ اجرا می‌شود تا انشاءالله در سایر فضاها توسعه یابد.

در مرحله اول از حکمت ۱ تا ۴۰ با حضور جمعی از علاقه‌مندان مطالعه شد و مرحله دوم از روز اول ماه مبارک رمضان شروع می‌شود که از حکمت ۴۱ شروع می‌شود. برای کسانی که دیرتر ملحق شده‌اند در فرصت مناسب حکمت‌های قبلی با همین شرایط ارسال می شود. شماره حکمت‌ها بر اساس نسخه فیض‌الاسلام می‌باشد که اختلاف کمی با سایر نسخ نهج‌البلاغه از حیث چینش شماره دارد. البته متن حکمت نیز ارسال می شود.

نحوه شرکت در طرح

جهت شرکت در طرح لازم است «یا علی» به شماره ۰۹۰۳۹۷۳۷۰۹۳ پیامک شود.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها