برگزاری مسابقه مجازی و از راه دور دارت

اداره کل تربیت بدنی دانشگاه در ادامه برنامه‌های ورزشی متناسب با شرایط کرونایی کشور، مسابقه مجازی و از راه دور دارت، ویژه اعضا هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران را در روز پنج‌شنبه، اول خردادماه برگزار می‌نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

تجهیزات موردنیاز

• تخته دارت
  • یک دست دارت
  • تلفن همراه هوشمند (جهت امکان برقراری تماس تصویری)

شرایط مسابقه

• کلیه دانشجویان در حال تحصیل، کارکنان و اعضای هیأت علمی خانم و آقا مجاز به شرکت در مسابقات می‌باشند؛
  • مسابقه به صورت امتیازی و مجموع امتیاز است؛
  • شرکت‌کنندگان مجاز به پرتاب ۱ راند (۳ پرتاب) آزمایشی می‌باشند؛
  • شرکت‌کنندگان می‌بایست ۷ راند (۲۱ پرتاب) جهت کسب امتیاز پرتاب نمایند؛
  • انجام مسابقه با تماس تصویری در پیامرسان WhatsApp انجام خواهد شد و امتیازها توسط داور ثبت می شود؛
  • مسابقات زیر نظر کمیته دارت استان تهران برگزار می‌شود.

نحوه‌ی ثبت نام در مسابقه

کسانی که تمایل به شرکت در مسابقه را دارند می‌توانند اطلاعات خود، شامل نام و نام خانوادگی، نام
پردیس/دانشکده
، شماره همراه و شماره واتساپی خود را تا تاریخ ۲۹ اردیبهشت از طریق پیامرسان WhatsApp به شماره ۰۹۱۹۶۰۷۶۴۵۵ (سرکار خانم بهرامی) ارسال نمایند.

همچنین در صورت سؤال و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۶۱۱۱۳۷۰۹ (اداره کل تربیت بدنی دانشگاه) تماس حاصل فرمایید.

دسته‌بندی: امور ورزش و تربیت بدنی