مسابقه ملی پویش دانشجویی مقابله با کرونا

مسابقه‌ی ملی پویش دانشجویی مقابله با کرونا، عنوان مسابقه‌ای است در زمینه‌ی طراحی پوستر و اینفوگرافیک که به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف فرهنگ‌سازی مقابله با ویروس کرونا برگزار می‌گردد.

از علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه دعوت می‌گردد جهت مشاهده جزئیات، مطالعه آیین‌نامه، پوستر و اطلاع از نحوه‌ی شرکت در این مسابقه، به ادامه مطلب مراجعه نمایند.

اهداف مسابقه

• مشارکت و ایجاد فضای پرنشاط و انگیزه‌ی فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاه‌های کشور در مسائل مهم جامعه و کشور به ویژه بهداشت و درمان عمومی کشور
  • ایجاد بستر و زمینه مشارکت در فعالیت‌های ملی
  • ترویج فرهنگ سلامت با بهره‌مندی از ابزار هنر

محورهای مسابقه

• کرونا ویروس و مسئولیت شهروندی در پیگیری
  • کرونا ویروس و تغییر سبک زندگی در پیشگیری
  • کرونا ویروس و نحوه‌ی اطلاع‌رسانی به کودکان
  • کرونا ویروس و رعایت بهداشت فردی
  • کرونا ویروس و نحوه مواجهه با اخبار موثق

شرایط مسابقه

• شرکت‌کنندگان در مسابقه می‌بایست دانشجوی در حال تحصیل در یکی از دانشگاه‌های کشور باشد.
  • نحوه تولید اثر آزاد است.
  • هر متقاضی میتواند در هر بخش حداکثر ۳ اثر ارائه کند.
  • ابعاد فایل ارسالی باید ۷۰cm x 50cm باشد.
  • آثار ارسالی باید بدیع و منطبق با محورهای مسابقه باشد و لذا آثاری که کپی‌شده‌ی آثار سایر هنرمندان باشـد، از داوری حذف خواهند شد.
  • در صورتی که موضوع اثر الهام‌گرفته از آثار سایر هنرمندان باشـد از دریافت امتیاز خالقیت و نوآوری در خلق اثر محروم می‌گردد.
  • ارسال فایل اصلی با رزولوشن ۳۰۰dpi و با فرمت TIF و یا JPEG باشــد.
  • در صورت نیاز به ارسال فایل اصلی اثــر باشــد، شرکت‌کننده ملزم به ارسال فایل لایه باز می‌باشــد.

جوایز مسابقه

مقام اول. تندیس مسابقه / لوح سپاس / جایزه نقدی به مبلغ ۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
مقام دوم. تندیس مسابقه / لوح سپاس / جایزه نقدی به مبلغ ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال
مقام سوم. تندیس مسابقه / لوح سپاس / جایزه نقدی به مبلغ ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
تقدیر ویژه. لوح سپاس / اهداء مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال

زمان و نحوه‌ی شرکت در مسابقه

علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه می‌بایست تا تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ از طریق فرم الکترونیکی ثبت نام در مسابقه ملی دانشجویی مقابله با کرونا، نسبت به ثبت آثار خود اقدام نمایند.

فایل‌های پیوست (1 فایل)

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها، بهداشت و درمان دانشجویی