بخشنامه مهم صندوق رفاه دانشجویان در خصوص تسهیلات پیرو شیوع بیماری کرونا

ضمن عرض تبریک فرارسیدن سال ۱۳۹۹ و بهار طبیعت و آرزوی سلامتی و موفقیت برای کلیه‌ی دانشجویان گرامی در سال جدید، به استحضار می‌رساند صندوق رفاه دانشجویان پیرو شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و تبعات بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از آن و همچنین اطلاعیه‌ی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، تدابیری در راستای تسهیل امور دانشجویان و حمایت از دانش‌آموختگان گرامی به شرح ذیل اتخاذ نموده است:

1. محاسبه دریافت اجاره بها از دانشجویان ساکن در خوابگاه، به نسبت مدت حضور و سکونت در خوابگاه‌ها محاسبه و اخذ خواهد شد و دانشجویان بابت ایام تعطیلی دانشگاه و خوابگاهها ملزم به پرداخت اجاره بها نخواهند بود.
  2. سررسید تسهیلات دانشجویی دانش‌آموختگان از ابتدای اسفندماه ۱۳۹۸ تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ به مدت ۳ ماه تمدید می‌گردد.
  3. به منظور رفاه حال دانشجویان، مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی – در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان – که پیشتر تا پایان فروردین‌ماه ۱۳۹۹ تمدید شده بود، مجدداً تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید می‌گردد.

لازم به ذکر است در خصوص بند سوم (تمدید مهلت درخواست وام) زمان مذکور شامل امکان ثبت درخواست در سامانه گلستان دانشگاه تهران نمی‌گردد لذا زمان تمدیدشده جهت ثبت درخواست در سامانه گلستان متعاقباً در اطلاعیه‌ی مربوطه اعلام خواهد شد. لازم به یادآوری است دانشجویان متقاضی وام می‌بایست در هر دو سامانه گلستان دانشگاه تهران و پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان اقدام به ثبت درخواست خود نمایند.
جهت اطلاعات بیشتر به اطلاعیه‌ی «نکات مهم و جدول زمانی درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸» مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: وام و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان