مسابقه بزرگ ادبی، هنری و سلامت روانی ترم کرونایی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری و همراهی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان، یاریگران زندگی، در دانشگاه‌ها و مرکز مشاوره دانشگاه تهران، اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ ادبی، هنری و سلامت روانی ترم کرونایی نموده است.

جهت مشاهده جزئیات، محورها، زمان‌بندی و نحوه‌ی شرکت و جوایز این مسابقه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

«تلاش کنیم از تهدیدها فرصت بسازیم»

به آثار با نگاه مثبت و طنز اجتماعی، امتیاز ویژه‌ای تعلق می‌گیرد.

محورهای مسابقه

• خودمراقبتی و رعایت بهداشت در پیشگیری و مبارزه با کرونا
  • نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در پیشگیری و مبارزه با کرونا
  • بهداشت روانی، امیدواری و اوقات فراغت در روزهای کرونایی
  • عوارض، پیامدها و آموخته‌های فردی، اجتماعی و خانوادگی ترم کرونا

آثار دریافتی توسط هیأتی از داوران رشته‌های هنری و کارشناسان بهداشت روانی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

جوایز مسابقه

رتبهعکاسیمقاله کوتاهشعرکاریکاتور
نفر اول۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۷,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر
نفر دوم۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال - لوح تقدیر