فراخوان نهمین جشنواره فیلم و عکس امید

معاونت امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و به میزبانی دانشگاه خلیج فارس اقدام به برگزاری نهمین دوره‌ی جشنواره سراسری فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) نموده است.

هدف از برگزاریِ این جشواره، شناسایی، حمایت، تقدیر و پرورش استعدادهای درخشان حوزه‌ی فیلم و عکس و همچنین ایجاد فضای پر شور و نشاط در بین دانشجویان سراسر کشور با رقابت در یک عرصه‌ی فرهنگی و هنری است. موضوعات ویژه‌ی این دوره از جشنواره «اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر و روان‌گردان‌ها» و «زیست دانشجویی» (شامل زندگی دانشجویی، دانشجو و دانشگاه و دانشجو و جامعه) است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه جشنواره سراسری فیلم و عکس امید مراجعه نمایند. قابل ذکر است آخرین مهلت ارسال آثار، ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۸ و زمان برگزاری جشنواره، اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ می‌باشد.

دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها