ثبت نام کارگاه‌های دانشجویی ویژه دانشجویان دانشکده فنی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره پردیس فنی، اقدام به برگزاری کارگاه‌های دانشجویی با محتوای آموزش مهارت‌های روانشناختی ویژه دانشجویان دانشکده فنی می‌‍نماید؛ زمان برگزاری کارگاه‌ها تا پایان اسفندماه ۱۳۹۸ و محل برگزاری، پردیس ۲ دانشکده‌های فنی (امیرآباد) خواهد بود.

جهت مشاهده عناوین کارگاه‌ها، جزئیات و ثبت نام، به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است به علت محدودبودن ظرفیت کارگاه‌ها، اولویت با افرادی است که سریع‌تر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به دفتر مشاوره پردیس فنی مراجعه و یا با شماره ۰۲۱۸۸۲۲۵۳۷۲ تماس حاصل فرمایید.

عنوان کارگاه
زمان برگزاری
مکان برگزاری
لینک ثبت نام