زمان‌بندی ثبت درخواست وام تغذیه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، دانشجویان متقاضی وام تغذیه نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ می‌توانند تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ نسبت به ثبت درخواست خود از طریق سامانه صندوق رفاه دانشجویان و سامانه جامع گلستان اقدام نمایند.

نکته بسیار مهم: با توجه به این که از نیمسال جاری، بدون ثبت درخواست اولیه‌ی وام توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان، امکان ثبت و تأیید درخواست وام توسط کارشناسان دانشگاه وجود ندارد، دانشجویان متقاضی وام می‌بایست علاوه بر تکمیل مدارک و ثبت درخواست در سامانه گلستان، نسبت به تشکیل پرونده (در صورت استفاده از تسهیلات برای نخستین بار) و ثبت درخواست وام مورد نظر در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان نیز اقدام نمایند؛ بدیهی است در غیر این صورت وام به متقاضی تعلق نمی‌گیرد.

جهت مشاهده اطلاعات تکمیلی، به اطلاعیه نکات مهم و زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ مراجعه فرمایید.

دسته‌بندی: وام و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان