یازدهمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران

اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد وایثارگر دانشگاه تهران، با هدف تجلیل از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های عزت‌مندانه فرزندان غیور و سرافراز میهن و تقدیر از دانشجویان ساعی، نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر خود، «یازدهمین همایش تجلیل از دانشجویان نمونه و ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران» را با حضور ریاست دانشگاه، اعضاء هیأت رئیسه و مدیران دانشگاه، مسئولین بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشجویان و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر در روز شنبه، ۲ آذرماه سال جاری از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۰۰ در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران (واقع در خیابان ۱۶ آذر) برگزار می‌نماید.

در این همایش دانشجویان ممتاز و شایسته تقدیر شاهد و ایثارگر سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ معرفی و از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد. از کلیه دانشجویان، اساتید، کارمندان و به ویژه ایثارگران دانشگاه تهران جهت شرکت در این همایش دعوت به عمل می‌آید.

منبع: وب‌سایت اداره کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران

دسته‌بندی: امور شاهد و ایثارگر