فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار

به اطلاع کلیه دانشجویان شاهد و ایثارگر می‌رساند چهارمین جشنواره آموزشی و تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه دانشجویان شاهد وایثارگر و با مشارکت وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌ و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.

واجدین شرایط می‌توانند تا ۱۹ آذرماه سال جاری جهت ثبت نام و ارائه مستندات خود اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر، مشاهده پوستر جشنواره و دریافت دستورالعمل و فرم تقاضانامه شرکت در جشنواره به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

قابل ذکر است واجدین شرایط لازم است پس از تکمیل فرم تقاضانامه، فرم را به همراه مستندات مربوطه تا تاریخ فوق به دفتر شاهد و ایثارگر پردیس فنی (امیرآباد، پردیس ۲ دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، ساختمان مرکزی، طبقه همکف) ارائه نمایند.

لازم به ذکر است با عنایت به محدودیت برنامه زمانی تنظیم شده، تاریخ‌ مذکور قطعی و غیرقابل تمدید بوده و به فرم‌ها و مدارکی که پس از مهلت مقرر ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

گفتنی است چهارمین جشنواره جایزه ملی ایثار در دو مرحله استانی و کشوری برگزار خواهد شد و مراسم تقدیر از برگزیدگان کشوری در اسفندماه و در آستانه روز بزرگداشت شهدا برگزار می‌شود و منتخبین، به سیاق سنوات گذشته با حضور مسئولان عالی‌رتبه کشور، معرفی و از ایشان تجلیل خواهد شد.

فایل های پیوست (3 فایل)

دسته‌بندی: امور شاهد و ایثارگر