نکات مهم و زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، جهت مشاهده نکات مربوط به درخواست وام و جدول زمان‌بندی ثبت نام وام‌های دانشجویی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

به روزرسانی ۱: طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، زمان درخواست وام‌های دانشجویی تا تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۵ تمدید شد.
به‌روزرسانی ۲: زمان‌بندی ثبت درخواست وام تغذیه اضافه گردید (۱۳۹۸/۱۰/۲۴).

نکات مهم جهت ثبت درخواست وام

با توجه به این که از نیمسال جاری بدون ثبت درخواست اولیه وام توسط دانشجویان در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان، امکان ثبت و تأیید درخواست وام توسط کارشناسان دانشگاه وجود ندارد، دانشجویان متقاضی وام می‌بایست علاوه بر تکمیل مدارک و ثبت درخواست در سامانه گلستان، نسبت به تشکیل پرونده (در صورت استفاده از تسهیلات برای نخستین بار) و ثبت درخواست وام مورد نظر در پورتال دانشجویی صندوق رفاه نیز اقدام نمایند؛ بدیهی است در غیر این صورت وام به متقاضی تعلق نمی‌گیرد.

راهنمای تشکیل پرونده جدید در سامانه صندوق رفاه دانشجویان
جهت ایجاد پرونده جدید یا درخواست ایجاد مقطع تحصیلی جدید در سامانه صندوق رفاه دانشجویان

با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان، جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات در بخش‌های مختلف سامانه گلستان، اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

شایان ذکر است با توجه به مشکلات احتمالی صندوق رفاه دانشجویان در خصوص تأمین اعتبار وام‌ها، اولویت با دانشجویانی است که زودتر نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نموده‌اند.

مطالعه نمایید:

جدول زمان‌بندی درخواست وام‌‌های دانشجویی

نوع وامشروع ثبت درخواست در سامانه گلستانپایان ثبت درخواست در سامانه گلستان
انواع وام‌های تحصیلی۱۳۹۸/۰۶/۳۰۱۳۹۸/۰۸/۲۴
انواع وام‌های شهریه۱۳۹۸/۰۶/۳۰۱۳۹۸/۰۸/۲۰
وام تحصیلی ویژه دکتری۱۳۹۸/۰۶/۳۰۱۳۹۸/۰۹/۱۵
وام ضروری ویژه دکتری۱۳۹۸/۰۶/۳۰۱۳۹۸/۰۹/۲۲
وام تغذیه۱۳۹۸/۱۰/۲۳۱۳۹۸/۱۱/۰۱
سایر وام‌ها (ضروری، تسهیلات مسکن، زیارت، ازدواج و ...)۱۳۹۸/۰۶/۳۰۱۳۹۸/۰۸/۲۴

نکات مهم در خصوص وام‌های ویژه دانشجویان دکتری

• وام‌های ضروری ویژه و تحصیلی ویژه دکتری، تنها شامل دانشجویان مقطع دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دوره «روزانه» می‌باشد.
  • طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، دانشجویانی که پیشتر از طریق بانک توسعه تعاون اقدام به تشکیل پرونده نموده و حداقل یک بار وام مذکور را دریافت نموده‌اند فقط از طریق وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون اقدام نمایند و سایر دانشجویان می‌توانند از طریق وام تحصیلی ویژه دکتری (صندوق رفاه دانشجویان) اقدام نمایند.

نکته مهم در خصوص وام عتبات عالیات

دانشجویانی که از طریق ثبت نام در سامانه ستاد عتبات دانشگاهیان به عتبات مشرف می‌شوند می‌توانند با ارائه مستندات (فرم وام عتبات، معرفی‌نامه سامانه ستاد عتبات دانشگاهیان و سامانه سماح و سایر مستندات مربوط به سفر) مبلغ ۱۵,۰۰۰,۰۰۰‬ ریال (دانشجویان متأهل) و ۱۰,۰۰۰,۰۰۰‬ ریال (دانشجویان مجرد) وام دریافت نمایند؛ در غیر این صورت، با ارائه فرم وام عتبات و روادید ممهور به مهر خروج از کشور می‌توانند از وام زیارت عتبات به مبلغ ۷,۰۰۰,۰۰۰‬ ریال استفاده نمایند.

عدم امکان ثبت درخواست وام به علت اشتغال به کار

به‌روزرسانی ۱۳۹۸/۰۷/۲۱: طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، از نیمسال جاری به دانشجویان شاغل به کار وام دانشجویی تعلق نمی‌گیرد، لذا دانشجویانی که در هنگام ثبت درخواست خود در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان با پیغام “درخواست وام توسط دانشجویان شاغل امکان پذیر نمی باشد” مواجه می‌شوند، در صورت عدم اشتغال می‌بایست نسبت به ارسال مدارک ذیل از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات به معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس فنی اقدام نمایند تا پیگیری‌های لازم از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام پذیرد:

• تصویر نامه سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر عدم اشتغال دانشجو
  • تصویر سوابق بیمه‌ای ممهور به مهر شعبه بیمه تامین اجتماعی

در صورت بروز سؤال و یا هرگونه مشکل در خصوص موارد فوق، خواهشمند است جهت تسهیل در پاسخگویی، مورد را از طریق سامانه پشتیبانی خدمات فناوری اطلاعات مطرح فرمایید (راهنمای استفاده از سامانه پشتیبانی).

دسته‌بندی: وام و تسهیلات دانشجویی