وام تحصیلی ویژه دکتری (سه‌ماهه بهار و تابستان) و وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون

به اطلاع دانشجویان دکتری متقاضی وام تحصیلی ویژه دکتری (وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان) در سه‌ماهه بهار و تابستان و وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون در شش‌ماهه دوم (بهار و تابستان) سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ می‌رساند پیرو اعلام امور دانشجویی دانشگاه، متقاضیان می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود از طریق سامانه گلستان (منوی «دانشجویی»، زیرمنوی «وام دانشجویی») اقدام نمایند.

به‌روزرسانی ۱۳۹۸/۰۳/۱۲: طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، آخرین مهلت ثبت درخواست و ارائه مدارک وام‌های ویژه دکتری، ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ می‌باشد و زمان مذکور به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.

وام تحصیلی ویژه دکتری

جهت ثبت درخواست وام تحصیلی ویژه دکتری در سامانه گلستان، تکمیل فرم درخواست وام تحصیلی ویژه دکتری (فرم شماره ۲) – شامل ثبت اثر انگشت و امضاء متقاضی، امضاء مدیرگروه و مهر و امضاء معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده – و بارگزاری در قسمت «ارسال مدارک» وام مذکور الزامی است.

توجه: نسخه فیزیکی مدارک وام تحصیلی ویژه دکتری می‌بایست در نخستین درخواست در طول مقطع تحصیلی به امور دانشجویی پردیس فنی تحویل گردد.

وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون

جهت ثبت درخواست وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون در سامانه گلستان، تکمیل فرم درخواست وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون (فرم شماره ۲) – شامل امضاء متقاضی، امضاء مدیرگروه و مهر و امضاء معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده – و بارگزاری در قسمت «ارسال مدارک» وام مذکور الزامی است.

با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان، جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات در بخش‌های مختلف سامانه گلستان – از جمله پیغام‌های مربوط به درخواست وام – اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

مطالعه نمایید: نکات مهم جهت ثبت درخواست وام‌های دانشجویی

دسته‌بندی: وام و تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان