فراخوان ثبت درخواست انتقالی و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر

به اطلاع دانشجویان شاهد و ایثارگر پردیس دانشکده‌های فنی می‌رساند سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روز دوشنبه مورخ ۲۰ خردادماه لغایت ۲۰ تیرماه سال جاری، جهت ثبت درخواست انتقالی و میهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط در مقطع کارشناسی ورودی سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ و ماقبل، فعال خواهد شد.

دانشجویان متقاضی انتقالی یا میهمانی می‌توانند با مراجعه به سامانه مذکور در مهلت مقرر، نسبت به ثبت درخواست، اقدام و کد رهگیری، دریافت و نتیجه‌ی بررسی درخواست خود را در زمان اعلام‌شده و
با درج کد رهگیری مشاهده نمایند.

خواهشمند است جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

شایان ذکر است اداره کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه از پذیرش درخواست‌های خارج از سامانه فوق، معذور می باشد.

همچنین دانشجویانی که در سال گذشته حکم مهمانی یا مشروط داشته‌اند می‌بایست در سامانه، ثبت نام و نسبت به ثبت شرایط و وضعیت تحصیلی خود اقدام نمایند.

رسیدگی به تقاضای دانشجویان، طبق اولویت ذیل انجام می‌پذیرد:

1. فرزند اناث شهید
  2. فرزند ذکور شهید
  3. جانباز ۵۰% و بالاتر و آزاده
  4. همسر شهید
  5. جانباز ۲۵% تا ۴۹%
  6. همسر جانباز ۵۰% و بالاتر و آزاده
  7. فرزند اناث جانباز ۵۰% و بالاتر و آزاده
  8. فرزند ذکور جانباز ۵۰% و بالاتر و آزاده
  9. همسر جانباز ۲۵% تا ۴۹%
  10. فرزند اناث جانباز ۲۵% تا ۴۹%
  11. فرزند ذکور جانباز ۲۵% تا ۴۹%

لازم به ذکر است پس از اتمام زمان ثبت نام دانشجویان، ادارات کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ملزم خواهند بود تا تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۳۹۸ در سامانه سجاد امور دانشجویان، ورود و با توجه به مدارک دانشجو (ایثارگری و وضعیت تحصیلی) اقدام لازم را به عمل آورند.

دسته‌بندی: امور شاهد و ایثارگر