استارت‌آپ ویکند شهر هوشمند، حمل‌ونقل هوشمند

استارتاپ ویکند تخصصی شهر هوشمند، حمل‌ونقل هوشمند یک رویداد منحصربه‌فرد بر مبنای الگوی نظام‌مند NPD برای شکل‌گیری شرکت‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها است که با حمایت ویژه شتاب‌دهنده‌های تخصصی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تاریخ ۱۱ الی ۱۳ اردیبهشت‌ماه در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

این رویداد ویژه با همکاری بازیگران اکوسیستم کارآفرینی فناورانه در حوزه فناوری‌های شهر هوشمند و حمل‌ونقل هوشمند، اعم از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، پژوهشکده مدیریت توسعه و تجاری‌سازی محصول نوین و حمایت ویژه معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برنامه‌ریزی و اجرایی گردیده است.

شرکت در این رویداد تخصصی دارای امتیازات ویژه‌ای خواهد بود که جهت اطلاع از جزئیات بیشتر و همچنین ثبت‌نام می‌توانید به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

استارت‌آپ ویکند تخصصی

شهر هوشمند، حمل­‌ونقل هوشمند

۱۱ الی ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸

رویدادهای استارت‌آپ ویکند از شناسایی فرصت شروع می‌شوند و پس از فراگیری مدیریت طراحی مفهومی و تشکیل تیم‌های تخصصی و بین‌رشته‌ای طراحی و توسعه، به طراحی کسب‌وکار فناور خود می‌پردازند.

امتیازات ویژه شرکت در این استارت‌آپ ویکند

شرکت در این رویداد تخصصی، دارای امتیازات ویژه‌ای به شرح زیر است:

• بیش از یکصد و پنجاه میلیون ریال حمایت مالی از تیم‌های برگزیده.
  • ورود تیم‌های برگزیده به دوره پیش‌شتابدهی شبکه شتاب‌دهنده‌های تخصصی تکفا زیر نظر معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری.
  • برخورداری از بسته‌های حمایتی توانمندسازی کسب‌وکارهای فناور ویژه نخستین شتاب‌دهنده تخصصی در حوزه فناوری‌های مرتبط با حمل‌ونقل پیشرفته و هوشمند (تکفا).
  • امکان بهره‌مندی طرح‌های با IRL و TRL مناسب از پکیج حمایتی سرمایه‌گذاری شتاب‌دهنده‌های تخصصی تکفا و شبکه شتاب‌دهنده‌های تخصصی همکار بر اساس ضوابط معاونت علمی و فناوری و نیز مشارکت سرمایه‌گذاران و سازمان‌های همکار.
  • اهدای بسته هدیه ویژه شرکت در رویداد به تمامی شرکت‌کنندگان.
  • حمایت و آموزش برای همه تیم‌های شرکت‌کننده برگزاری کارگاه‌های تخصصی با بهره‌گیری از منتورهای متخصص و برتر کشور با جدیدترین متدولوژی‌های آموزشی منطبق بر NPD2M و ارائه گواهینامه‌های معتبر شرکت در کارگاه‌ها.

نشانی وب‌گاه، شبکه اجتماعی و دریافت پوستر

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به نشانی‌های زیر مراجعه نمایید:

استارت‌آپ ویکند تخصصی شهر هوشمند، حمل‌ونقل هوشمند

ثبت نام در استارت‌آپ ویکند تخصصی شهر هوشمند، حمل­‌ونقل هوشمند

جهت ثبت‌نام در این رویداد می‌توانید با توجه به شرایط خود، یکی از گزینه‌های زیر را انتخاب نمایید:

کسب و کار

مختص کسانی است که با مفاهیم کسب و کار، آشنایی نسبی داشته و یا تمایل به آشنایی با آن را دارند و می‌خواهند نقش‌هایی مانند بازاریابی، توسعه طرح تجاری و مدل کسب و کار، مدیریت پروژه و یا روابط عمومی را بر عهده داشته باشند؛ همچنین اگر تخصص خاصی ندارید و دوست دارید راه‌اندازی یک کسب و کار نو را بیاموزید، ثبت نام در این بخش برای شما مناسب است.

ایده‌پرداز

مختص افرادی است که ایده‌های نوین بسیاری در حوزه‌های شهر هوشمند دارند اما نمی‌دانند چگونه ایده‌های خود را عملی نمایند؛ همان‌هایی که آینده‌بینی پویا دارند و ایده‌های دیگران را در دنیا دنبال می‌کنند…

طراح و گرافیست

برای کسانی که طراحان خوبی هستند. طراحی لوگو، آیکون‌ها، تصاویر و طراحی گرافیکی وب‌سایت‌ها از نقش‌هایی است که این افراد در برنامه‌ی استارت‌آپ ویکند ایفا می‌نمایند.

برنامه‌نویس

برای کسانی که آشنایی با برنامه‌نویسی و توسعه نرم‌افزارهای تلفن همراه، نرم‌افزارهای تحت وب، بانک‌های اطلاعاتی و … دارند و یا تمایل دارند در این حوزه ایفای نقش کنند.

خاص‌ترین‌ها / VIP

مختص افرادی است که صاحب ایده‌های خاص و فناورمحور هستند.

سرمایه‌گذارها

ویژه افراد حقیقی و حقوقی سرمایه‌گذار در حوزه‌ی استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای دانش‌بنیان.

دسته‌بندی: جشنواره ها و همایش ها