فراخوان ثبت نام در کارگاه‌های آموزشی مرکز مشاوره دانشجویی؛ بهار ۱۳۹۸

امروزه با گسترش علم روانشناسی، برگزاری کارگاه‌های با موضوعات بهداشت روانی، بسیار رایج و مؤثر است. یک کارگاه خوب می‌تواند در زمینه‌های مختلف تحصیلی، شخصی و کاری به افراد کمک نماید.
کارگاه‌هایی با مباحث مختلف و متنوع، می‌تواند شیوه‌ی مناسب و مؤثری در جهت رفع مشکلات و پاسخگوی نیازها باشد. با شرکت در کارگاه‌های روانشناسی می‌توان از بروز مسائل و مشکلات عمیق جلوگیری نمود و درباره‌ی مسائل بسیاری در این حوزه آگاهی یافت.

در این راستا به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند دفتر مشاوره تحصیلی معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی، کارگاه‌هایی ویژه دانشجویان پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌نماید؛ لذا از دانشجویان علاقه‌مند دعوت می‌نماید نسبت به ثبت نام در کارگاه های دانشجویی با عناوین: کارگاه مهارت‌های ارتباطی، کارگاه تحلیل رفتار متقابل TA و کارگاه مهارت‌های پیش از ازدواج اقدام نمایند.

جهت اطلاع از جزئیات کارگاه‌ها، مشاهده پوستر و ثبت نام به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

کارگاه‌های آموزشی مرکز مشاوره دانشجویی؛ بهار ۱۳۹۸

کارگاه آموزشی مهارت‌های ارتباطی