جشنواره دانشجویی توانمندی‌های دختران در زمینه مد، لباس و صنایع دستی

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، جشنواره توانمندی‌های دختران دانشجو در زمینه مد، لباس و صنایع دستی را با هدف هویت‌بخشی مجدد دختران و تقویت مؤلفه‌های هویت ملی با توجه به عناصر هویتی فرهنگ ایرانی، اسلامی برگزار می‌نماید.

این نمایشگاه با هدف نمایش توانمندی‌های دانشجویان دختر استان‌های: تهران، البرز، سمنان، قم، قزوین، زنجان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، مرکزی و همدان در روزهای شنبه، ۷ الی چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه الزهرا(س) برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند پس از مطالعه شیوه‌نامه فراخوان نمایشگاه (پیوست در ادامه مطلب) جهت ثبت نام و شرکت در این رویداد فرهنگی، هنری و اجتماعی از طریق تماس با شماره‌های ۸۵۶۹۲۴۹۳ و ۸۵۶۹۲۴۹۵ و شماره همراه ۰۹۳۷۰۷۴۰۶۷۲ اقدام و درخواست و آثار خود را به نشانی رایانامه farhangi.gsa@alzahra.ac.ir ارسال نمایند.

فایل های پیوست (2 فایل)

دسته‌بندی: جشنواره ها و همایش ها