اعلام نتایج جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۷ (مرحله دانشگاهی)

طبق اعلام امور دانشجویی دانشگاه، نتایج بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۳۹۷ که در مهر و آبان‌ماه سال جاری برگزار شد، در مرحله دانشگاهی و همچنین معرفی جهت رقابت در سطح کشوری اعلام شد.

اسامی دانشجویان برگزیده پردیس دانشکده‌های فنی به شرح زیر می‌باشد:

ردیفنام و نام خانوادگیرتبه در جشنواره نمونه دانشگاهی
(گروه فنی و مهندسی)
رشته تحصیلیمقطع تحصیلی
۱محمد فرشته‌پوراولمهندسی عمران - مهندسی آبدکتری تخصصی PhD
۲مریم عاشق معلیدوممحیط زیست - برنامه‌ریزیدکتری تخصصی PhD

لازم به ذکر است بر اساس سهمیه دانشگاه تهران و در گروه فنی و مهندسی، آقای محمد فرشته‌پور جهت داوری در سطح کشوری معرفی گردیدند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی، این موفقیت ارزشمند را که مرهون پشتکار و تلاش شایسته در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی بوده است به ایشان، خانواده محترمشان، اساتید ارجمند و کلیه‌ی دانشجویان عزیز پردیس دانشکده‌های فنی تبریک عرض می‌نماید.

همچنین در نظر است مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانشجوی نمونه در سطح دانشگاه با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه تهران، در تاریخ یکم اسفندماه سال جاری در محل باشگاه دانشجویان – واقع در: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان ۱۶ آذر – برگزار شود.

دسته‌بندی: جشنواره ها و همایش ها، دانشجوی نمونه