کارگاه اصول و روش‌های دفاع از پایان‌نامه، رساله و پروژه؛ ویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی شاهد و ایثارگر

به اطلاع دانشجویان گرامی شاهد و ایثارگر در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌رساند دومین دوره سلسله کارگاه‌های آموزشی تخصصی «اصول و روش‌های دفاع از پایان‌نامه، رساله و پروژه» با عناوین و شرایط ذیل، برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است کارگاه‌های مذکور با تخفیف ویژه ۷۰% و متناسب با نیاز عینی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و به صورت کاربردی ارائه می‌گردد.

از علاقه‌مندان دعوت می‌گردد جهت ثبت نام، با مراجعه به اداره خدمات دانشجویی و فرهنگی اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر، به نشانی: خیابان ۱۶ آذر، خیابان ادوارد براون، پلاک ۱۳ (طبقه اول) و یا تماس با شماره ۶۶۴۹۳۶۷۳-۰۲۱ اقدام نمایند.

جهت مشاهده عناوین و مدت زمان کارگاه‌ها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

موضوع و مدت زمان کارگاه‌ها

عنوان کارگاهمدت زمان کارگاه
اصول و روش‌های دفاع از پروژه، پایان‌نامه و رساله۸ ساعت
آمادگی پیش از دفاع و تهیه پاورپوینت جهت دفاع از پایان‌نامه۴ ساعت
تمرین عملی دفاع از پایان‌نامه (دفاع آزمایشی از پایان‌نامه)۴ ساعت

قابل ذکر است کارگاه مذکور، توسط مدرس مجرب، جناب آقای دکتر علی خاکسار، عضو محترم هیئت علمی پردیس هنرهای زیبا ارائه می‌گردد.

دسته بندی: امور شاهد و ایثارگر، دوره ها و کارگاه های آموزشی بازدید: 143