وام تحصیلی ویژه دکتری سه ماهه زمستان سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

به اطلاع دانشجویان دکتری متقاضی وام تحصیلی ویژه دکتری (وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان) می‌رساند پیرو اعلام امور دانشجویی دانشگاه، متقاضیان می‌بایست تا پایان آذرماه نسبت به ثبت درخواست وام تحصیلی ویژه دکتری – سه ماهه زمستان ۹۸-۱۳۹۷ از طریق سامانه گلستان (منوی «دانشجویی»، زیرمنوی «وام دانشجویی») اقدام نمایند.

لازم به ذکر است ضمن ثبت درخواست وام «تحصیلی ویژه دکتری صندوق رفاه (زمستان)» در سامانه گلستان، تکمیل فرم درخواست وام ویژه دکتری (فرم شماره ۲) – شامل ثبت اثر انگشت و امضاء متقاضی، امضاء مدیرگروه و مهر و امضاء معاونت آموزشی و تحصیلات دانشکده – و بارگزاری آن در قسمت «ارسال مدارک» وام مذکور الزامی است.

توجه: نسخه فیزیکی مدارک وام مذکور می بایست در نخستین درخواست در طول مقطع تحصیلی به امور دانشجویی پردیس فنی تحویل گردد.

با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان، جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات در بخش‌های مختلف سامانه گلستان – از جمله پیغام‌های مربوط به درخواست وام – اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

دسته بندی: وام و تسهیلات دانشجویی بازدید: 404 پیوند کوتاه: