زمان‌بندی درخواست وام‌های دانشجویی در نیمسال اول ۹۸-۱۳۹۷

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، جهت مشاهده نکات مربوط به درخواست وام و جدول زمان‌بندی ثبت نام وام‌های دانشجویی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

نکات مهم جهت ثبت درخواست وام

با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان، جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات در بخش‌های مختلف سامانه گلستان، اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

جدول زمان‌بندی درخواست وام‌‌های دانشجویی

نوع وامشروع ثبت درخواست در سامانه گلستانپایان ثبت درخواست در سامانه گلستان
وام تحصیلی۱۳۹۷/۰۶/۲۰۱۳۹۷/۰۸/۱۸
وام شهریه۱۳۹۷/۰۶/۲۰۱۳۹۷/۰۸/۱۸
سایر وام‌ها (تغذیه، ضروری، عتبات، ازدواج و تسهیلات مسکن)۱۳۹۷/۰۶/۲۰۱۳۹۷/۰۸/۲۲
وام تحصیلی ویژه دکتری (سه ماهه پاییز)۱۳۹۷/۰۶/۲۰۱۳۹۷/۰۹/۰۴
وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون (۶ ماهه اول سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷)۱۳۹۷/۰۶/۲۰۱۳۹۷/۰۹/۰۴
وام ضروری (ویژه دانشجویان دکتری)۱۳۹۷/۰۶/۲۰۱۳۹۷/۰۹/۰۵

نکات مهم در خصوص وام‌های ویژه دانشجویان دکتری

• وام‌های ضروری ویژه و تحصیلی ویژه دکتری، تنها شامل دانشجویان مقطع دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دوره «روزانه» می‌باشد.
  • طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان دانشجویانی که پیشتر از طریق بانک توسعه تعاون اقدام به تشکیل پرونده یا دریافت وام نموده‌اند تنها می‌توانند از طریق وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون اقدام نمایند و سایر دانشجویان می‌توانند از طریق وام تحصیلی ویژه دکتری (صندوق رفاه دانشجویان) اقدام نمایند.
  • طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، وام ضروری ویژه دکتری در نیمسال جاری، شامل دانشجویان ورودی ۱۳۹۶ و ماقبل می‌گردد.
دسته‌بندی: وام و تسهیلات دانشجویی