فراخوان ثبت نام انتخابات میان دوره‌ای انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویی سال ۱۳۹۷

پیرو برگزاری انتخابات دانشجویی در خردادماه سال جاری و با توجه به عدم تشکیل شورای مرکزی جدید در برخی انجمن‌های علمی و عدم رسیدن به حد نصاب لازم جهت تشکیل در بعضی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی و تشکیل کانون‌های جدید، از این رو انتخابات میان‌دوره‌ای کانون‌های دانشجویی در تاریخ 30 مهرماه 1397 و انتخابات میان‌دوره‌ای انجمن‌های علمی مذکور در تاریخ 4 آبانماه 1397 به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند ثبت نام کاندیداها جهت انتخابات‌های میان‌دوره‌ای انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی پردیس دانشکده‌های فنی از امروز آغاز گردیده و تا تاریخ 1397/07/13 ادامه خواهد داشت؛ لذا از دانشجویانی که تمایل به کاندیداشدن در انتخابات‌های مذکور را دارند دعوت می‌نماید ضمن مطالعه‌ی دقیق شرایط و جزئیات کاندیداتوری جهت اطلاعات بیشتر و ثبت نام، از طریق پیوند زیر اقدام فرمایند.

ثبت نام انتخابات میان دوره ای دانشجویی 1397
دسته بندی: انجمن‌ها، تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی بازدید: 183 پیوند کوتاه: https://engstudent.ut.ac.ir/?p=20926