مراسم روزی با دانشگاه تهران در پردیس دانشکده‌های فنی

معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در راستای آشنایی هر چه بیشتر دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با پردیس دانشکده‌های فنی مراسمی را با عنوان «روزی با دانشگاه تهران» در تاریخ ۸ مرداد ماه ۱۳۹۷، ساعت ۹:۰۰ الی ۱۶:۰۰ در پردیس مرکزی و پردیس ۲ دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌نماید. هدف از این برنامه‌، آشنایی دانش‌آموزان و به ویژه داوطلبان کنکور سراسری و خانواده‌های آنان با رشته‌های تحصیلی، اعضای هیئت علمی، مفاخر، دستاوردها و امکانات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پردیس فنی می‌باشد. بدین منظور در این روز، تورهای بازدید از دانشکده‌های مختلف پردیس دانشکده های فنی، امور فرهنگی و کتابخانه‌های پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نامه به وب‌سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران مراجعه فرمایید.

مراسم روزی با دانشگاه تهران؛ ویژه پردیس دانشکده‌های فنی
دسته‌بندی: جشنواره‌ها، مسابقات و رویدادها