دومین دوره کارگاه‌های آموزشی اصول و روش های دفاع از پایان‌نامه و رساله (ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در مقطع تحصیلات تکمیلی)

به منظور آشنایی دانشجویان شاهد و ایثارگر مقاطع تحصیلات تکمیلی، دومین دوره سلسله کارگاه‌های آموزشی تخصصی با عناوین «اصول و روش‌های دفاع از پایان‌نامه، پروژه و رساله»، «روش آمادگی پیش از دفاع از و اصول آماده‌سازی پاورپوینت دفاع از پایان‌نامه» و «تمرین عملی دفاع از پایان‌نامه و رساله (برگزاری جلسات دفاع آزمایشی از پایان‌نامه)» به شرح ذیل در محل سالن کنفرانس اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌گردد.

مطالب این کارگاه‌ها بر اساس شیوه‌های برجسته‌ترین اساتید فن بیان، خطابه و سخنوری در جهان و بر بنیان تحلیل محتوای برترین خطابه‌های سخنرانان بزرگ تدوین گردیده است که بی‌شک، پاسخگوی نیاز ضروری دانشجویان به منظور دستیابی به روشی منسجم و نظام‌مند جهت ایراد سخنرانی در محیط‌های علمی خواهد بود.

جهت اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

شرکت‌کنندگان در این دوره کارگاهی، با تکنیک‌های مدیریت مدت زمان محدود سخنرانی و دفاع از پایان‌نامه، چگونگی نحوه آماده‌سازی و آغاز و پایان دفاع از پایان‌نامه، آماده‌سازی مطالب از نظر ساختاری و محتوایی به نحو مطلوب، شیوه‌ها و متدهای مقابله با اضطراب و استرس در جلسه دفاع و شیوه‌ها و تکنیک‌های ارائه مؤثر مطالب، تهیه پاورپوینت موردنیاز بر اساس شیوه علمی و ترکیب رنگ و ساختار پاورپوینت‌ها و رفع اشکالات ساختاری در جلسه دفاع و چگونگی عکس‌العمل در برابر سؤالات پرسیده‌شده و استفاده مناسب از زبان بدن و برقراری ارتباط مؤثر با شرکت‌کنندگان در جلسه دفاع، آشنا خواهند شد.

آموزه‌های ارائه‌شده در کارگاه نه تنها در دفاع از پایان‌نامه‌ها و پروژه‌‌های تحقیقاتی بلکه در بسیاری از زمینه‌های ارائه مطلب نظیر کنفرانس‌ها، همایش‌ها، سمینارها و سخنرانی‌های علمی بسیار سودمند و قابل استفاده خواهد بود.
برگزاری این کارگاه را جناب آقای دکتر علی خاکسار، عضو هیئت علمی پردیس هنرهای زیبا که دارای تجارب ارزنده و مفید در این حوزه می‌باشد بر عهده خواهند داشت.

عنوان کارگاه آموزشیمدت دورهزمانتخفیف دانشجویان شاهد و ایثارگر
اصول و روش‌های دفاع از پروژه، پایان‌نامه و رساله۴ ساعتیکشنبه، ۱۷ تیرماه، ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰۷۰%
تمرین عملی دفاع از پایان‌نامه (دفاع آزمایشی از پایان‌نامه)۴ ساعتسه‌شنبه، ۱۹ تیرماه، ساعت ۹:۰۰ الی ۱۳:۰۰۷۰%

دانشجویان گرامی جهت ثبت‌نام در هر یک از کارگاه‌های مذکور تا پایان وقت اداری روز شنبه، مورخ ۱۳ تیرماه فرصت دارند تا با مراجعه حضوری به اداره خدمات دانشجویی و فرهنگی اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر – به نشانی: خیابان ۱۶ آذر، خیابان ادوارد براون، پلاک ۱۳، طبقه اول – اقدام نمایند.
با توجه به محدویت ظرفیت کارگاه‌ها، اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام نهایی را انجام داده باشند و با تکمیل ظرفیت، امکان ادامه ثبت نام متقاضیان وجود نخواهد داشت.

دسته‌بندی: امور شاهد و ایثارگر