امکان ثبت درخواست وام ضروری عادی (کلیه مقاطع) و ضروری و تحصیلی ویژه دکتری (سه ماهه بهار)

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می‌رساند طبق اعلام سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه، متقاضیان وام ضروری عادی (کلیه مقاطع تحصیلی)، وام ضروری ویژه دانشجویان دکتری و وام تحصیلی ویژه دکتری (سه ماهه بهار) از تاریخ ۱۳۹۷/۰۳/۰۱ تا ۱۳۹۷/۰۳/۱۱ می‌توانند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه گلستان اقدام نمایند؛ لازم به ذکر است طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، امکان ثبت وام ضروری ویژه و تحصیلی ویژه دکتری (سه ماهه بهار) برای دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۵ و ماقبل وجود دارد.

توجه: جهت مطالعه نکات مهم در خصوص وام‌های مذکور به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

نکات مهم در خصوص ثبت درخواست وام

• دارا بودن ثبت نام آموزشی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ الزامی می‌باشد.
  • بارگزاری تصویر سند تعهد محضری و تصویر گواهی کسر از حقوق ضامن (در صورت لزوم و با توجه به شرایط ضامن؛ جهت مشاهده جزئیات کلیک نمایید) و ثبت سند تعهد محضری (اطلاعات سند تعهد و ضامن) در سامانه گلستان الزامی است.
    ثبت سند تعهد محضری - قسمت درخواست وام سامانه گلستان
  • خواهشمند است کلیه مدارک الزامی جهت وام‌ها را همزمان با ثبت درخواست خود، بارگزاری نمایید.
  • با عنایت به بازه زمانی محدود جهت بررسی و ثبت درخواست‌ها، خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نموده و تا پایان بازه زمانی، از تأیید وام ثبت‌شده خود از طریق ستون «وضعیت درخواست» در ردیف وام درخواستی در سامانه گلستان اطمینان حاصل نمایید.
  • خواهشمند است پس از بررسی وام، به توضیحات مندرج در قسمت «وضعیت بررسی مدیریت» (تصویر زیر) دقت فرمایید (جهت مشاهده تصویر در ابعاد بزرگ، بر روی تصویر کلیک نمایید).
  • پس از بررسی درخواست وام توسط کارشناس، در صورت هرگونه تغییر در درخواست خود (بارگزاری مدارک و …) جهت ارسال و بررسی مجدد از طریق گزینه «درخواست بررسی مجدد» – قابل مشاهده در ستون اول ردیف وام درخواستی – اقدام نمایید.

نکات مهم در خصوص وام‌های ویژه دانشجویان دکتری

• وام‌های ضروری ویژه و تحصیلی ویژه دکتری، تنها شامل دانشجویان مقطع دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دوره «روزانه» می‌باشد.
  • پس از ثبت درخواست و بارگزاری مدارک – به جز اولین درخواست‌ وام تحصیلی ویژه دکتری با ارائه فرم های ۱، ۲ و اصل سند(ها) تعهد –  نیاز به ارائه فرم‌ها به امور دانشجویی نمی‌باشد.
  • جهت مشاهده شرایط و دریافت فرم مربوط به وام ضروری ویژه، به صفحه وام ضروری ویژه دانشجویان دکتری (روزانه) مراجعه نمایید.
  • جهت مشاهده شرایط و دریافت فرم مربوط به وام تحصیلی ویژه، به صفحه وام تحصیلی ویژه دانشجویان دکتری (روزانه) مراجعه نمایید.
  • طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، وام‌های ویژه در نیمسال جاری، شامل دانشجویان ورودی ۱۳۹۵ و ماقبل می‌گردد.
دسته بندی: وام و تسهیلات دانشجویی بازدید: 1819