فراخوان یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

جشنواره حرکت، رویدادی جهت رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان است که یازدهمین دوره آن در نیمه دوم سال ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد. تقویت ارتباط انجمن‌های علمی و جشنواره با صنعت، ارتقاء کیفیت بخش نمایشگاهی، توسعه تعاملات علمی ملی و بین‌المللی و تقویت حوزه‌های رقابتی و داوری جشنواره بر اساس استانداردهای علمی از اهداف اصلی این دوره از جشنواره می‌باشد.

حوزه‌های رقابت جشنواره

حوزه‌های رقابت یازدهمین جشنواره حرکت

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه شرکت و دریافت دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره حرکت به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

بخش‌های جشنواره

جشنواره شامل بخش‌های زیر می‌باشد:

بخش رقابتی

در این بخش، آثار برگزیده دانشگاهی پس از دریافت، ارزیابی و داوری شده و ۶ اثر برتر در هر گروه از حوزه‌های رقابتی انتخاب و  به مرحله نهایی راه می‌یابند که از میان آن‌ها برگزیدگان جشنواره در مراسم اختتامیه معرفی و تقدیر خواهند شد.

بخش نمایشگاهی

در این بخش، دستاوردهای علمی که در بخش رقابتی شرکت کرده‌اند در معرض نمایش قرار خواهند گرفت.

بخش بین‌الملل

توسعه تعاملات و ارتباطات بین‌المللی، زمینه را برای کسب تجربه، انتقال دانش و آشنایی طرفین با ظرفیت‌های علمی و انسانی فراهم می‌سازد. به این منظور و با هدف افزایش تعاملات بین‌المللی بین دانشجویان ایرانی و خارجی، هم‌افزایی و انتقال تجربیات و ایجاد، گسترش و تقویت تعاملات علمی و فرهنگی، بخش بین‌الملل جشنواره ملی حرکت اجرا می‌شود.

نکات مهم در خصوص شرکت جشنواره

• امکان شرکت در جشنواره برای انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌های دانشجویی یا دانشجویان به‌صورت انفرادی وجود دارد.
  • آثار و دستاوردها می‌بایست در قالب فایل Microsoft Word و بر اساس بند «۹-۳» دستورالعمل اجرایی، حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۷/۰۴/۱۰‬ به نشانی پست الکترونیک cultural@ut.ac.ir انجام شود.
  • آثار ارسالی باید شرایط عمومی بند «۹-۲» و شرایط اختصاصی بند «۹-۳» دستورالعمل اجرایی را داشته باشند.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبسایت جشنواره ملی حرکت یا وبسایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران مراجعه فرمائید.

فایل های پیوست (1 فایل)

دسته‌بندی: جشنواره ها و همایش ها