فراخوان همکاری در برگزاری انتخابات نشریات دانشجویی دانشگاه تهران

با توجه به برگزاری انتخابات سالانه نمایندگان مدیران مسئول نشریات از سوی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، بدین وسیله از اصحاب نشریات جهت عضویت در «هیئت نظارت بر انتخابات» و «کمیته اجرایی انتخابات» دعوت به همکاری می‌شود.

جهت مشاهده جزئیات اطلاعیه شماره ۱ کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

اطلاعیه شماره ۱: فراخوان همکاری در برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه تهران

جزئیات وظایف «هیئت نظارت بر انتخابات» و «کمیته اجرایی انتخابات» و نحوه عضویت به شرح زیر اعلام می‌گردد.

وظایف هیأت نظارت بر انتخابات

مسئولیت نظارت کامل بر روند انتخابات از ابتدا تا انتها اعم از: ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آراء، اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:

1. مدیر کل فرهنگی دانشگاه
  2. عضو حقوقدان کمیته ناظر
  3. دو نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

وظایف کمیته اجرایی انتخابات

مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روز برگزاری انتخابات را بر عهده داشته و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:

1. کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیر کمیته
  2. دو یا چهار نفر دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

علاقمندان می‌توانند جهت عضویت در کمیته‌های مذکور، به خانه نشریات دانشجویی دانشگاه (واقع در: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، باشگاه دانشجویان، خانه نشریات دانشگاه تهران) مراجعه و یا درخواست عضویت خود را با ذکر مشخصات شامل: نام و نام خانوادگی، نام نشریه، سمت در نشریه حداکثر تا روز چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه از طریق پیامرسان تلگرام به شماره ۰۹۳۳۶۴۰۳۰۰۹ ارسال و یا با شماره ۰۲۱۶۶۴۸۱۶۱۵ تماس حاصل نمایند.

موضوع: امور فرهنگی و اجتماعی, تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی | 101