تسویه حساب با امور دانشجویی (صندوق رفاه دانشجویان)

خواهشمند است به منظور شروع فرآیند تسویه‌حساب در این واحد، نسبت به ارسال فایل(ها) موردنیاز و ثبت درخواست خود از طریق فرم زیر اقدام فرمایید.

پیش از ارسال درخواست خواهشمند است موارد زیر را به دقت مطالعه فرمایید:

• دانشجویانی که در طول مقطع تحصیلی از خوابگاه استفاده نموده‌اند (به جز دانشجویان دانشکده های فنی کاسپین و فومن) لازم است نسبت به درخواست صدور معرفی‌نامه تسویه‌حساب با اداره کل امور خوابگاهها و انجام تسویه حساب خوابگاه اقدام نمایند.
  • دانشجویان دانشکده های فنی کاسپین و فومن لازم است پیش از ثبت فرم زیر، نسبت به انجام تسویه حساب با امور دانشجویی دانشکده مربوطه اقدام نمایند.
  • با توجه به کثرت درخواست‌ها و فرآیند بررسی آنها، به درخواستهای ناقص یا حاوی اطلاعات اشتباه، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • درخواست شما طبق اولویت در زمان ارسال، توسط کارشناس بررسی و نتیجه از طریق گزارش ۵۲۲ سامانه جامع آموزش (گلستان) یا آدرس پست الکترونیکی ثبت شده به اطلاع شما خواهد رسید.
  • با توجه به ارسال پاسخ از طریق سامانه پست الکترونیکی دانشگاه، در زمان بررسی صندوق پست الکترونیکی خود، پوشه Spam یا Junk را نیز بررسی فرمایید.

فرم درخواست تسویه‌حساب با امور دانشجویی

بخش اول: اطلاعات اولیه

شماره دانشجویی خود را با استفاده از اعداد لاتین وارد نمایید.

کد ملی یا شماره گذرنامه (دانشجویان خارجی) خود را بدون خط تیره و با اعداد لاتین وارد نمایید.

بخش دوم: وضعیت نظام وظیفه (آقایان)

بخش سوم: اطلاعات تماس

شامل شهر، خیابان، کوچه، پلاک و ...

کد پستی را بدون خط تیره وارد نمایید.

شماره تلفن را به همراه پیش شماره وارد نمایید.

بخش چهارم: مربوط به دانشجویان انتقالی یا میهمان

دانشگاه/ مؤسسه مبدأ برای دانشجوان میهمان و مقصد برای دانشجویان انتقالی

بخش پنجم: وضعیت استفاده از تسهیلات

بخش ششم: اطلاعات مربوط به دانشجویان متقاضی تقسیط بدهی

ارسال پیوست های زیر جهت دانشجویان متقاضی صدور دفترچه اقساط (به جز بدهی خوابگاه و وام ودیعه مسکن) الزامی است.

بخش هفتم: پست الکترونیک

ضمن ثبت این درخواست، صحت اطلاعات فوق را تأیید می‌نمایم.

captchaعبارت داخل تصویر را وارد نمایید.

پیگیری درخواست

موارد مرتبط