نکات مهم در خصوص ثبت درخواست وام‌های دانشجویی

خواهشمند است جهت ثبت درخواست وام‌های دانشجویی، نکات ذیل را به دقت مطالعه نموده و در صورت داشتن هرگونه سؤال مرتبط از طریق سامانه پشتیبانی فناوری اطلاعات دانشگاه پرسش خود را مطرح نمایید (راهنمای استفاده از سامانه پشتیبانی فناوری اطلاعات، ITS3).

نکته بسیار مهم در خصوص سامانه گلستان: با توجه به گزارش برخی اشکالات در کاربری سامانه گلستان، جهت استفاده بهینه و مشاهده کامل اطلاعات و پیغام‌ها در بخش‌های مختلف سامانه گلستان – از جمله در قسمت ثبت درخواست وام دانشجویی – اکیداً توصیه می‌گردد از مرورگر Internet Explorer (نسخه ۹ و بالاتر) استفاده نمایید.

••• با توجه به وجود مشکلات مذکور حتی در مرورگر Edge در سیستم عامل ویندوز ۱۰، از طریق جستجوی نام مرورگر اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer) در سیستم عامل مذکور می‌توانید به آن دسترسی پیدا کنید.

نکات جهت ثبت درخواست وام

• دارا بودن ثبت نام آموزشی در سامانه گلستان جهت امکان ثبت درخواست وام، الزامی می‌باشد.
  • جهت درخواست وام به سامانه جامع گلستان مراجعه و با ورود به حساب کاربری خود، از طریق منوی «دانشجویی»، زیرمنوی «وام دانشجویی»، اقدام به ثبت و تکمیل درخواست خود نمایید.
مسیر ثبت درخواست وام‌های دانشجویی
قسمت «عملیات درخواست وام توسط دانشجو»
  • پیش از ثبت نخستین درخواست وام، نسبت به تکمیل شماره حساب (و نه شماره کارت) بانک تجارت به نام خود اقدام نمایید.

نکته مهم: پیش از ثبت شماره حساب حتماً از فعال بودن حساب بانکی خود اطمینان حاصل نمایید.

ثبت سند تعهد محضری - قسمت درخواست وام سامانه گلستان
ثبت سند تعهد محضری و ارسال تصویر سند تعهد محضری
  • ثبت سند تعهد محضری و ارسال تصویر سند تعهد محضری جهت درخواست کلیه‌ی وام‌های مربوط به صندوق رفاه دانشجویان (کلیه‌ی وام‌ها در تمامی مقاطع به جز وام ویژه دکتری – بانک توسعه تعاون) الزامی است.
  • بارگزاری تصویر گواهی کسر از حقوق ضامن در صورت لزوم و با توجه به شرایط ضامن، در سامانه گلستان الزامی است (جهت مشاهده جزئیات موارد الزامی بودن ارائه گواهی کسر از حقوق کلیک نمایید). توجه: لطفاً گواهی کسر از حقوق را در قسمت «ارسال مدارک» وام درخواستی و یا در «ارسال تصویر سند تعهد محضری» (در ادامه‌ی تصاویر سند تعهد) بارگزاری نمایید.

نکته بسیار مهم: با عنایت به اعلام صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر این که «تصویر تعهدنامه‌های محضری می‌بایست کامل و خوانا باشد، به طوری که در صورت نیاز، امکان برابر اصل نمودن آن توسط دفترخانه مقدور باشد» لذا خواهشمند است توجه فرمایید که تمامی صفحات سند تعهد و در ابعاد بزرگ و خوانا بارگزاری گردد.

• ارائه فیزیکی مدارک (اصل سند تعهد محضری و فرم‌های مربوطه) فقط در اولین نوبت درخواست وام تحصیلی ویژه دکتری (وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان، و نه بانک توسعه تعاون) الزامی است؛ قابل ذکر است در صورت عدم ارائه فیزیکی مدارک و صرفاً  با ثبت درخواست در سامانه گلستان، وام مذکور تأیید نخواهد شد.
    جهت درخواست سایر وام‌ها نیازی به ارائه اصل مدارک نمی‌باشد؛ بدیهی است در صورت لزوم و اعلام امور دانشجویی، دانشجو می بایست در هر زمان امکان ارائه اصل مدارک بارگزاری‌شده را داشته باشد.
  • کلیه مدارک الزامی جهت وام‌ها را همزمان با ثبت درخواست خود بارگزاری نمایید.

نکات مهم پس از ثبت درخواست وام

• پس از ثبت درخواست وام، جهت پیگیری به توضیحات مندرج در قسمت «وضعیت بررسی مدیریت» (تصویر زیر) دقت فرمایید (جهت مشاهده تصویر در ابعاد بزرگ، بر روی تصویر کلیک نمایید).
وضعیت «بررسی مدیریت» قسمت درخواست وام سامانه گلستان
وضعیت بررسی مدیریت
  • پس از بررسی درخواست وام توسط کارشناس، در صورت هرگونه تغییر در درخواست خود (بارگزاری مدارک و …) جهت ارسال و بررسی مجدد از طریق گزینه «درخواست بررسی مجدد» – قابل مشاهده در ستون اول ردیف وام درخواستی – اقدام نمایید.