بازپرداخت بدهی بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان (دانشجویان سنواتی یا با وضعیت بدهی بلاتکلیف)

پیرو بخشنامه‌های 130/15327، مورخ 1395/08/24 و 130/3468، مورخ 1397/03/13 و با توجه به تعداد کثیر دانشجویان بدهکار بلاتکلیف صندوق رفاه دانشجویان و با تأکید هیئت امناء محترم صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر تعیین تکلیف این دسته از بدهکاران (دانش‌آموخته با وضعیت عدم مراجعه جهت تعیین تکلیف بدهی و یا دانشجوی سنواتی) برای هر یک از مقاطع تحصیلی، جهت شروع بازپرداخت بدهی به صندوق رفاه دانشجویان سقفی به شرح جدول زیر تعیین گردیده است:

مقطع تحصیلیسقف مدت زمان جهت تعیین تکلیف بدهی (از ابتدای مقطع تحصیلی)مقطع موجود در پردیس دانشکده‌های فنی
کاردانی3 سال
کارشناسی پیوسته6 سال
کارشناسی ناپیوسته3 سال
کارشناسی ارشد پیوسته8 سال
کارشناسی ارشد ناپیوسته3 سال
دکتری تخصصی ناپیوسته6 سال
دکتری تخصصی پیوسته10 سال
جدول سقف مدت تعویق شروع بازپرداخت بدهی صندوق رفاه دانشجویان بر مبنای مقطع تحصیلی

بدین ترتیب برای دانشجویانی که از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان دریافت نموده‌اند و مشمول مدت فوق می‌گردند، پس از مدت مذکور به صورت خودکار دفترچه اقساط صادر شده و دانشجو موظف به پرداخت اقساط و دیرکرد آن (در صورت محاسبه) می‌باشد.

نکات مهم

• بدیهی است دانشجو در زمان مراجعه جهت انجام امور تسویه‌حساب دانشجویی همچنان می‌بایست نسبت به انجام روند معمول (ارائه تصویر سند تعهد، تکمیل اطلاعات به‌روز ضامن و سایر موارد لازم از سوی امور دانشجویی) اقدام نماید.
  • دفترچه اقساط صادره برای دانشجویان دارای بدهی‌های وام، 36 قسطه است که قسط اول آن شامل کل مبلغ وام ودیعه مسکن (برای دانشجویانی که از وام ودیعه مسکن متأهلی استفاده نموده‌اند)، به علاوه 10 درصد کل بدهی و مبالغ بدهیِ یکجاپرداخت بوده و مابقی بدهی در 35 ماه تقسیط می‌شود.
  • در صورتی که وضعیت قطع تحصیل دانشجو «انصراف»، «اخراج» و یا «ترک تحصیل» باشد، ضمن اصلاح اطلاعات قطع تحصیل در زمان تسویه حساب توسط امور دانشجویی، دانشجو موظف است نسبت به پرداخت کل باقیمانده بدهی (به همراه جریمه دیرکرد، در صورت محاسبه سامانه صندوق رفاه) اقدام نماید.

با توجه به موارد فوق به دانشجویان گرامی اکیداً توصیه می‌گردد که در اسرع وقت پس از ابطال کارت دانشجویی، نسبت به انجام امور تسویه حساب با معاونت دانشجویی و فرهنگی اقدام نمایند.

بازدید: 80 پیوند کوتاه: https://engstudent.ut.ac.ir/?p=18878